Ingyenes koncertsorozat hódítja meg Budapest legszebb szabadtéri helyszíneit

A Zenélő Budapest programsorozata ismét meghódítja a város legszebb szabadtéri helyszíneit, hogy ingyenes koncertjeivel örvendeztesse meg a közönséget.

Fotó: zenelobudapest.hu

Ezen a nyáron sem maradunk ingyenes zenei koncertek nélkül Budapesten! A Zenélő Budapest koncertjei ezúttal is a szabad ég alatt, ikonikus épületek árnyékában kerülnek megrendezésre, megszólítva az utca emberét és inspirálva a lehető legtöbb korosztályt.

Az idei első ingyenes koncertnek a Hegyvidéki Kulturális Szalon terasza ad otthont július 7-én 19 órakor swing és dixieland örömzenével a főszerepben. Ezt követően kiemelkedő művészeknek és 9 világszínvonalú produkciónak ad majd lehetőséget a terasz, egészen augusztus 11-ig bezárólag.

Jó hír, hogy a debütáló koncert után sem kell sokat várnunk a következő koncertélményig: július 9-én huszárruhás rézfúvósok adnak koncertet 18 órától a Budavári Csikós udvarban.

Az ingyenes koncertsorozatot immár 8 éve megingathatatlan lelkesedéssel rendezik meg a fővárosban. Idén a város 4 olyan helyszínén, mely alkalmat ad, hogy az érdeklődők olyan fővárosi helyszínre is eljuthassanak, ahol azelőtt nem jártak még.

Az aktuális koncertekért érdemes a Zenélő Budapest Facebook-oldalát és a weboldalukat is követnetek.

Ha további ingyenes programokra és élményekre vágytok: