Ingyenes programokkal alakul pihenőparttá a pesti alsó rakpart

Június 17-ét követően minden soron következő hétvégén pihenőparttá alakul és programokkal frissül fel a pesti alsó rakpart népszerű szakasza.

Fotó: valyo.hu

Június 17-től szeptember 24-ig ismét a városlakók rendelkezésére bocsátja és színes, ingyenes programokkal örvendezteti meg a pesti alsó rakpartra révedőket a Valyo, város és a folyó kezdeményezése, a RAKPART.

Az elkövetkezendő hétvégék alkalmával idén is kapunk tehát egy kis ízelítőt abból, milyen is lenne egy zöldebb és élhetőbb rakpart.

A június 17. reggeltől június 18. estig tartó nyitóhétvégén méltóképp avatják fel az idei szezont, hiszen két kézzel mérik majd a figyelemre méltó programokat.

Fotó: valyo.hu

A rakpart természetesen akkor is tárt karokkal vár benneteket, ha csak sétálnátok, pihennétek vagy bicikliznének egy jót az autósforgalomtól felszabadított ideiglenes köztéren.

A Lánchíd és Erzsébet híd között húzódó Jane Haining rakparton június 17-én DJ-szettel, teherbringázással, bűvészműsorral, felnőtteknek szóló kooperatív játékkal, 20 órától pedig a Csángálló zenekar remek koncertjével várnak benneteket.

Június 18-án városi evezéssel, jógával, szitázó workshoppal, székrenoválással, míg este filmvetítéssel és a Ramazuri szolgáltatta house zenékkel búcsúztathatjátok a rakpart első hétvégéjét.

Ha nem szeretnétek lemaradni a programokról, érdemes követni a RAKPART Facebook-eseményét, ahol minden további információt megtaláltok.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen ingyenes programok várnak még rátok: