Ingyenes jógával, közös grillezéssel nyit újra a Duna kedvelt pihenőpartja

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem maradunk Árasztó-part nélkül: jógával, közös grillezéssel, kellemes hangulattal nyitja meg harmadik szezonját a dunai kilátással kecsegtető pihenőpart.

Fotó: Valyo, város és a folyó Facebook-oldala

Harmadik szezonját nyitja meg május 20-án Albertfalva népszerű pihenőpartja, az Árasztó-part. A Valyo, város és a folyó által életre hívott kísérleti partszakasz – mely a Duna-part egy 400 méter hosszú szeletét adja vissza a városlakóknak -, évről évre újdonságokkal várja a pihenni, feltöltődni vágyókat.

Az elmúlt években egymást érték a pihenőparton a színes padok és fa napozóágyak, a piknikezésre hívogató asztalok és a sütögetésre alkalmas tűzrakóhelyek. Helyet kapott itt komposztáló, kert is kialakításra került, de még homokos röplabdapálya is fogadta a játékra vágyókat.

A május 20-án 15 órától kezdődő szezonnyitón ötleteléssel, szemétszedéssel, növénylocsolással mi magunk is bekapcsolódhatunk a partszakasz helyreállításába. A kellemes hangulatot közös grillezéssel, 16 és 17 óra között jógával teszik teljessé.

További információt, a szezonnyitó Facebook-eseményét ide kattintva találjátok.

Ha a Duna-part után pásztáznátok kicsit a fővárosi panorámát: