10 ingyenes kertmozi Budapesten felejthetetlen nyári estékhez // 2023

Idén sem maradunk ingyenes szabadtéri filmvetítések nélkül Budapesten! Budafoktól Kőbányáig, íme a főváros kihagyhatatlan kertmozijai, melyek ingyenesen látogathatók 2023 nyarán.

Miamor Rómaim

Családi kertmozival és élő sportközvetítésekkel csábít a Római-partra a kisgyermekes családok kedvenc helye, a Miamor. A megannyi kikapcsolódási lehetőség – többek között játszótér, pingpongasztal és trambulin – önmagában vonzó célponttá teszi az óbudai szabadidőközpontot, hát még az ingyenes szabadtéri filmvetítések! Az aktuális műsort az Óbuda Titkos Filmklubja Facebook-csoportban tudjátok megnézni.

Bővebben Óbuda Titkos Filmklubjáról >>

Fotó: Miamor Rómaim

DunaFok Kertmozi

Idén nyáron is ingyenes kertmozival vár Budafok Duna-parti szabadidőparkja! A filmvetítésekre szombatonként kerül sor a babzsákokkal és napágyakkal ellátott tágas, füves placcon. A repertoárban családi filmeket és kasszasikereket egyaránt találunk, a Vissza a jövőbe! című kedvenctől a Gruig.

Részletek a Klauzál Ház Facebookján >>

Virág Benedek Ház

A Cirko Film kínálatának válogatott filmjeit tekinthetjük meg a Tabán szívében található Virág Benedek Ház hangulatos belső udvarán. Szórakoztató, könnyed, mégis mély tanulsággal bíró történetek bontakoznak ki a szemünk előtt idén nyáron, amilyen például a Tánc az élet című francia film.

Részletek a MáraiKult oldalán >>

kertmozik budapesten
Fotó: Virág Benedek Ház

Kultik Terasz

A Kultik Terasz idén is a Corvin Plaza tetőkertjében várja a filmrajongókat, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül élvezhetjük a klasszikus és modern filmeket. Június 15-én nyílik immár hagyományosan a kertmozi, ahol az iskolaév végével először a családoknak és a meserajongóknak kedveznek, az első estén ugyanis a Shreket vetítik. Ezenkívül a Forrest Gumpot, az E.T.-t és a Büszkeség és balítéletet is megtaláljuk az idei műsoron.

Bővebb infó >>

Fotó: kultikterasz.hu

Budapest Garden

Idén is ingyenes szabadtéri filmvetítésekkel készül a Budapest Garden, melyek naplementekor kezdődnek, a nyár folyamán 8 és 9 óra között változó időpontban. A kertmozi egy homokos területen került kialakításra, ahol a Gardenben vásárolt nasit és üdítőt nyugodtan elfogyaszthatjuk. A moziműsorban egymást érik a családi filmek, blockbusterek és régi klasszikusok.

Tovább a moziműsorra >>

Budapest garden kertmozi
Fotó: Budapest Garden

Hunyadi téri kertmozi

A VI. kerület szívében is mozizhatunk a csillagok alatt idén nyáron. Az Oktogontól egy karnyújtásnyira, városias, mégis zöld környezetben élvezhetjük az este 9 órakor kezdődő vetítéseket, melyek között felsorakozik a Moszkva tér, a Grease, a Liza, a rókatündér és az Oscar-díjas Minden, mindenhol, mindenkor.

Tovább a moziműsorra >>

Ingyenes kertmozi budapest
Fotó: Budapest Kertmozi Facebook

Magyar Zene Háza

Zenés filmek kerülnek középpontba a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadán júniustól szeptemberig. Az ingyenes kertmozi régi idők klasszikusait hozza el a Ligetbe havi egyszer, szerdánként, este 8 órától. Ha az Ezek a fiatalok!, a Kopaszkutya vagy a Csinibaba felkeltette az érdeklődésedet, irány a Zene Háza!

Szabadtéri filmek a Zene Házában >>

Szabadtéri mozik budapesten 2023
Fotó: Egy jó kép az utazásról

Fellini Római Kultúrbisztró

Ahogy azt már megszokhattuk, a kedvenc Római-parti kultúrbisztrónk is ingyenes filmvetítésekkel vár a nyár folyamán, a sebesen folyó Duna közvetlen közelében. A csillagfényes mozizás élményét ezúttal szerda esténként, 9 órától élhetjük át a Fellini homokos partszakaszán. A júniusi műsor színes, nemzetközi válogatással kecsegtet.

Tovább a júniusi moziműsorra >>

Kertmozi budapest 2023
Fotó: Fellini Római Kultúrbisztró

Ligeti Mozi

Az Erzsébetligeti Színház Szabad (a) tér nevű ingyenes, nyári programsorozatában nemcsak koncerteket és gyerekprogramokat, hanem szabadtéri filmvetítéseket is találunk. Júniusban az ikonikussá vált magyar filmet, a Kontrollt és a végtelenül szórakoztató, 1978-as Keménykalap és krumpliorrt is műsorra tűzték.

Még több infó a XVI. kerületi kertmoziról >>

PikNik Mozi

A PikNik Mozi szabadtéri vetítéseibe az ország több pontján is belefuthatunk, többek között Kőbányára, Pesterzsébetre és Óbudára is elhozzák a felejthetetlen kertmozihangulatot. Minden helyszínen más-más, nagy sikerű filmeket tekinthetünk meg, bővebb infót a PikNik Mozi Facebookján találtok!

Tovább a PikNik Mozi Facebookjára >>

PikNik Mozi 2023
Fotó: PikNik Mozi

Még több ingyenes program a fővárosban 2023 nyarán: