12 fergeteges, új vígjátéksorozat a Netflixen és társain, ami feldobja a napjaid

Összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek (2021, 2022, 2023) legjobb új vígjátéksorozatait, amik megtalálhatóak a Magyarországon elérhető streamingszolgáltatóknál (Netflix, HBO Max, Disney+).

Peacemaker – Békeharcos (HBO Max)

Az öngyilkos osztag című 2021-es film történetének folytatása, középpontjában Peacemaker karakterével, ezzel a lenyűgözően öntelt figurával, aki bármi áron kivívja a békét, és nem érdekli, hogy hány embert kell megölnie érte.

A mackó (Disney+)

Carmy, egy fiatal séf Chicagóba érkezik, hogy a családi szendvicsboltot vezesse. Miközben az étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válnak.

legjobb vígjáték sorozatok Netflix, HBO Max, Disney+

Wednesday (Netflix)

Az okos, szarkasztikus és belül egy kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségeket szerez a Nevermore Akadémián.

A zászlónk halált jelent (HBO Max)

A sorozatot Stede Bonnet valós kalandjai ihlették, aki elkényeztetett arisztokrataként egyszer csak hátrahagyta kiváltságos életét, és kalóznak állt.

Philomena Cunk szerint a világ (Netflix)

A civilizáció történetét nyomon követő szellemes áldokumentumfilmben Philomena Cunk megmutatja, milyen messzire jutott – vagy nem jutott – az emberiség.

legjobb vígjátéksorozatok Netflix, HBO Max, Disney+

Egy ágyban a sztárral (HBO Max)

A huszonéves Jessie éli az Y-generációsok életét Londonban: két kilátástalan munkahelye között zsonglőrködik, és próbálja túlélni azt a kínos reggelt, amikor véletlenszerűen sikerült ágyba bújnia egy filmsztárral.

legjobb sorozatok 2023 Netflix, HBO Max

Abbott Általános Iskola (Disney+)

Egy philadelphiai állami iskolában az elhivatott tanároknak az a céljuk, hogy segítsenek diákjaiknak az életben. A tanárok alulfinanszírozottak, de szeretik, amit csinálnak és küzdenek az ellenük felhalmozott akadályokkal, hogy a diákoknak a lehető legjobb iskolai életet biztosítsák.

legjobb sorozatok 2023 Disney+

A rendkívüli (Disney+)

Üdv egy olyan világban, ahol 18 éves kora felett mindenki supererőt kap. Mindenki, kivéve a 25 éves Jent, aki kirekesztettnek érzi magát. Szerencsére lakótársai és egy titokzatos kóbor macska nem hagyják őt önsajnálatba süllyedni.

Ginny és Georgia (Netflix)

A szabad szellemű Georgia két gyerekével, Ginnyvel és Austinnal északra költözik, hogy új életet kezdjenek, azonban az új kezdethez vezető út rögösnek bizonyul.

blank

Gyilkos a házban (Disney+)

A sorozat főszereplője három idegen, akik odavannak a true crime műfajért. Egyszer csak saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe.

A Fehér Lótusz (HBO Max)

A Mike White rendezésében készült, hatrészes HBO-sorozat csípős társadalmi szatíra, amely egy elegáns hawaii üdülőhely alkalmazottait és vendégeit követi nyomon egy zűrzavaros héten át ebben az exkluzív, paradicsomi környezetben.

Hacks – A pénz beszél (HBO Max)

A történet egy sötét mentorkapcsolatról szól, ami Deborah Vance, egy Las Vegas-i komikus és egy 25 éves kívülálló között alakul ki.

blank

További szuper vígjátéksorozatok a Netflixen és az HBO-n: