Titkos kerttel és szenzációs nyári ízekkel vár Budapest mexikói oázisa

A belváros szívében található mexikói urbán oázis kétségkívül megkerülhetetlen helyszíne a budapesti gasztronómiai palettának. A tavaszi-nyári szezonban hangulatos kerttel és változatos programokkal kecsegtető Tereza igazi színfolt a Nagymező utcában.

A regionális mexikói konyha hamisítatlan ízeivel várja vendégeit az Oktogontól egy karnyújtásnyira található Tereza. Az ízletes fogások után a széles mezcal- és margaritakínálat csábít maradásra a kert bohém asztalainak egyikénél, vagy épp az élettel teli belső tér utánozhatatlan miliőjében.

Titkos kert, szenzációs ízek

A nyári életérzés májustól a látványkonyhával ellátott teraszon elevenedik meg, ahol színes girlandok és fényfüzérek fokozzák a hangulatot. A pesti házak között megbújó kertben egyedülálló gasztronómiai élményben lehet részünk, amihez az új nyári étlap izgalmas tételei nagyban hozzájárulnak.

Gaál Máté és Kelemen Áron séfek olyan ínycsiklandó fogásokat varázsolnak a vendégek tányérjára, amilyen például a tonhalat narancsos-lime-os marináddal, lilahagymával, zöldolajjal és sült kukoricával házasító Ceviche Tereza, vagy a Sopa de Elote hideg mangós kukoricalevese chilis magvakkal és fűszeres ráknyárssal.

Italfronton a Tereza kihagyhatatlan koktéljai, valamint széles mezcalkínálata veszi le a lábáról a vendégeket. Az első számú kedvenc a Frozen Margarita, melyet mangós, epres, kókuszos, banános vagy passion fruitos ízesítésben is kérhetünk.

blank

Kihagyhatatlan programok egész nyáron

A latin-amerikai kulináris utazás csupán egy érv a Terezában tett látogatás mellett: a színes programkavalkád szintén a Nagymező utcába csábít. Az éves kiemelt eseményeken túl, amilyen például az International Margarita Day vagy a Cinco de Mayo, rendszeresen élőzenei programoknak ad otthont a pezsgő kert, télen pedig az étterem belső terei.

blank

Minden kedd Taco Tuesday, vagyis 1290 forintos darabáron juthatunk hozzá tacók gazdag kínálatához. Emellett alkalmanként Margatia Workshopon sajátíthatjuk el a koktélkészítés fortélyait, de a havonta megrendezésre kerülő gasztroesemények is tárt karokkal várnak. A soron következő rögtön május 25-én, Osztriga vs Ceviche címmel invitál egy felejthetetlen estére.

Az aktuális eseményekért kövessétek be a Tereza Facebook-oldalát >>

Tereza
1065 Budapest, Nagymező utca 3.
06 70 368 9374
tereza.hu

Eredj Terézváros további kincseinek nyomába: