10 kihagyhatatlan pszichológiai krimi az elmúlt évekből a Netflixen és társain, amit nem bírsz abbahagyni

Az elmúlt években igazi fénykorukat élik a pszichológiai krimi sorozatok és filmek, hiszen egyre többen kedvelik ezt a különleges műfajt. Válogatásunkban igyekeztük összeszedni az elmúlt évek legjobbjait, nézzetek elébe egy izgalmakkal teli estének!

Szerelem és halál (HBO Max)

Két templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét.

A tettes (Netflix)

Egy amerikai kisvárosban egy nyomozó válaszokat keres egy zavarba ejtő bűncselekménnyel kapcsolatban, miközben saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Nincs baj, drágám (HBO Max)

Az 1950-es években járunk. Egy látszólag tökéletes világban élő, mégis boldogtalan feleség egy végtelenül nyugtalanító dologra jön rá, miközben szerető férje sötét titkot rejteget. Főszerepben Florence Pugh és Harry Styles.

Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori (Netflix)

Több mint egy évtizeden át 17 tinédzserrel és fiatalemberrel végzett az immár elítélt gyilkos, Jeffrey Dahmer. Hogy úszhatta meg ilyen sokáig a letartóztatást?

Tudhattad volna (HBO Max)

A sorozat a sikeres terapeuta, Grace Fraser, odaadó férje és elit iskolába járó fiuk történetét mutatja be. Egy éjjel – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – Grace tökéletesnek hitt világa fenekestől felfordul.

Candy: Halál Texasban (Disney+)

Candy Montgomery egy 80-as évekbeli háziasszony és anya, aki mindent az elvárt módon tett – jó férj, két gyerek, szép ház, és még a vétkei is gondos tervezés és kivitelezés eredményei -, azonban amikor a megfelelés okozta nyomás egyre nagyobbra nő benne, a tettei szabadságért kiáltanak. Egészen addig, amíg valaki csendre nem inti. Halálos végeredménnyel.

blank

Tetthely: A Cecil Hotel

A közismert Cecil Hotel még hírhedtebbé válik, amikor egy vendég, Elisa Lam eltűnik. A Ted Bundy-szalagok alkotójának sorozata alászáll a bűn legsötétebb bugyraiba.

Easttowni rejtélyek (HBO Max)

Miközben élete összeomlóban van, egy pennsylvaniai kisváros nyomozója egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz. A sorozat egy zárt közösség sötét oldalát tárja fel, és azt vizsgálja, hogy a család és a múltbeli tragédiák hogyan határozhatják meg a jelenünket.

blank

A gesztenyeember (Netflix)

A rémes gyilkosság helyszínén egy gesztenyefigurát találnak. A bizarr nyom alapján két nyomozó a gyilkos után ered, akinek köze lehet egy politikus eltűnt gyermekéhez.

Hatalmas kis hazugságok (HBO Max)

Az HBO saját gyártású, titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyukáról szól, akiknek gyerekei most mennek iskolába. Látszólag tökéletes életük azonban döbbenetes titkokat rejt. A hétrészes sorozat Liane Moriarty bestselleréből készült.

blank

További izgalmas sorozatok, ha még többre vagytok kíváncsiak: