20 izgalmas sorozat, amitől biztosan felmegy a pulzusod
A legjobb krimik és thrillerek a Netflixen és az HBO GO-n 

Összegyűjtöttünk nektek 20 izgalmas krimi és thriller sorozatot az elmúlt évekből. Egy a közös bennünk: nem lesz gondod alacsony vérnyomással utánuk. Olyan szériákat választottunk, amiket akár most rögtön elkezdhetsz nézni a Netflixen vagy az HBO GO-n.

A legjobb krimi és thriller sorozatok a Netflixen

Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya (IMDB: 8,6)

Az 1970-es évek végén két FBI-ügynök továbbgyarapítja a kriminalisztika tudományát a gyilkosság pszichológiájával és valóságos szörnyek közeli vizsgálatával.

A nagy pénzrablás – Money Heist (IMDB: 8,3)

Nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja.

Ne higgy a szemének! – Behind Her Eyes (IMDB: 7,2)

Egy egyedülálló anya beteges manipulációk hálójában találja magát, amikor viszonyt kezd pszichiáter főnökével, és titokban összebarátkozik annak rejtélyes feleségével.

Izgalmas sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

A tettes – The Sinner (IMDB: 7,9)

Egy amerikai kisvárosban egy nyomozó válaszokat keres egy zavarba ejtő bűncselekménnyel kapcsolatban, miközben saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Izgalmas sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Testőr – Bodyguard (IMDB: 8,1)

Egy háborús veteránt egy terrortámadás meghiúsítása után egy olyan politikus védelmére vezénylik, aki az egyik fő támogatója volt annak a háborúnak, amelyben ő harcolt.

A legjobb krimi sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Fauda (IMDB: 8,2)

Egy elsőrangú izraeli ügynök nyugdíjas életét hátrahagyva egy palesztin harcos nyomába ered, akit halottnak hitt. Ezzel kaotikus események láncolatát indítja el.

A legjobb krimi sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? – How to Get Away With Murder (IMDB: 8,1)

A briliáns bűnügyi védőügyvéd és jogászprofesszor Annalise Keating és öt tanítványa egy bonyolult gyilkossági esetbe keverednek.

A legjobb theriller sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Manhunt: Unabomber (IMDB: 8,1)

A lakosság körében egyre nő a pánik. Új nyomokra bukkannak. Az FBI újfajta módszerrel dolgozó profilalkotót kér fel, hogy segítsen elkapni a Unabombert.

A legjobb theriller sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Ozark (IMDB: 8,4)

Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására.

Izgalmas sorozatok a Netflixen és az HBO GO-n

Birmingham bandája – Peaky Blinders (IMDB: 8,8)

1919. Anglia, Birmingham. A hirhedt bandavezér, Tommy Shelby mindent feláldoz azért, hogy előrébb jusson.

Izgalmas sorozatok HBO GO-n és a Netflixen

A legizgalmasabb sorozatok az HBO GO-n

Hatalmas kis hazugságok (IMDB: 8,5)

Az HBO saját gyártású, titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyukáról szól, akiknek gyerekei most mennek iskolába. Látszólag tökéletes életük azonban döbbenetes titkokat rejt. A sorozat Liane Moriarty bestselleréből készült.

A légikísérő (IMDB: 7,1)

Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, egy hullával az oldalán. Fogalma sincs arról, hogy mi történt. Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, elutazik New Yorkba, ahol viszont már az FBI várja.

Devs (IMDB: 7,7)

A fiatal szoftvermérnök, Lily Chan a munkáltatója, a Szilícium-völgyben lévő csúcstechnikai vállalat titkos fejlesztési részlege után nyomoz, mely szerinte a barátja meggyilkolásának hátterében áll. A főszerepben Sonoya Mizuno (Lily Chan).

Tudhattad volna – The Undoing (IMDB: 7,4)

Grace Fraser sikeres terapeuta (Nicole Kidman), odaadó férjjel (Hugh Grant) és elit iskolába járó fiával. Egy éjjel – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa.

Manifest (IMDB: 7,2)

Amikor a Montego Air 828-as járata a légörvényt követően leszáll, a személyzet és az utasok megkönnyebbülnek. Ám az igazi dráma ezután következik, amikor megtudják, hogy az indulásuk óta öt év telt el. Kaptak egy esélyt az új életre.

Rejtjelek (IMDB: 7,4)

Kurt Weller FBI-ügynök (Sullivan Stapleton) összeesküvés nyomára bukkan, amikor a New York-i Times Square-n meztelen nőt (Jaimie Alexander) találnak, akinek az egész testét rejtélyes tetoválások borítják – beleértve Weller nevét a hátán.

Éles tárgyak (IMDB: 8,1)

A sorozat Gillian Flynn bestselleréből készül. Camille Preaker újságírónő – az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams játssza – a pszichiátriai kezelését követően visszatér vidéki szülővárosába, hogy felderítse két gyermekgyilkosság körülményeit.

A kívülálló (IMDB: 7,7)

A Stephen King regényéből készült sorozatban Ralp Anderson detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. A gyanúsított a köztiszteletben álló középiskolai tanár, Terry Maitland, de Andersonnak kétségei vannak.

Zérózérózéró (IMDB: 8,2)

A sorozat a kokain útját követi nyomon Amerikából Európába. Az alkotók a hataloméhes bűnözők, a mexikói drogkartellek, a calabriai maffia és a kokainkereskedelem irányításáért küzdő korrupt üzletemberek különféle csoportjait vizsgálják.

Easttowni rejtélyek (IMDB: 8,6)

Az Easttowni rejtélyek Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét.

További izgalmas sorozatokat találhatsz korábbi cikkünkben: