Ingyenesen látogatható Budapest új, modern grafikai kiállítása

Osztálykirándulások, biciklis túra, kempingezés, baráti összejövetelek, fontos családi események – sokunknak kapcsolódik az ilyen alkalmakhoz valamilyen ízhez kötődő emléke, története. Ez a téma ihlette a MOME grafikusainak változatos alkotásait, melyekből ÍZ-EMLÉK-KÉPEK címmel kiállítás nyílt a budapesti BBB KultPont és Közösségi Térben. A PICK megbízásából létrejött tárlatot május 9. és 18. között bárki ingyenesen megtekintheti.

Fotó: Pick

A PICK több, mint 150 éve szerves része az életünknek és a kultúránknak. Valószínűleg mindenkinek van legalább egy olyan emléke, ami a híres szalámikhoz köthető. A PICK és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) kollaborációjából létrejött tavaszi ÍZ-EMLÉK-KÉPEK kiállításon ezek a közös ízemlékek elevenednek meg, tehetséges tervezőgrafikusok művein keresztül. Az alkotásokat a MOME volt és jelenlegi hallgatói készítették, a „generációink szalámis emlékei” témájú pályázatra.

A beérkezett pályaművek május 9. és 18. között ingyenesen megtekinthetők Budapesten, Újbuda kulturális főutcájában, a BBB KultPont és Közösségi Térben. A kiállítás ideje alatt Góg Angéla food designer interaktív előadással, Herbszt László, a MOME oktatója, a kiállítás kurátora pedig tárlatvezetéssel várja az érdeklődőket, több időpontban.

blank

Az interaktív előadáson és a tárlatvezetésen való részvétel szintén ingyenes, de a férőhelyek limitált száma miatt regisztrációhoz kötött. Az interaktív előadás időpontjairól és a regisztrációról bővebben itt, a tárlatvezetéssel kapcsolatos információkról és regisztrációs lehetőségekről pedig itt találhatók információk. A teljes esemény információi ezen a linken érhetőek el.

Még több szuper kiállítás Budapesten tavasszal: