12 igazán különleges anyák napi program 2023-ban Budapesten

Változatos anyák napi programok kicsiknek és nagyoknak Budapesten és környékén. Közös gasztroélmények, workshopok, előadások, koncertek és moziélmények 2023-ra.

Makers’ Market – Május 7. – Anyák napja – Fény Utcai Piac

A legszuperebb hazai designterek alkotásai mellett akusztikus koncertekkel és finomságokkal is várnak, melyekről a piac vendéglátóhelyei mellett kis kézműves gasztroműhelyek gondoskodnak.

Facebook-esemény >> 

Anyák napja: süti, kávé, együtt a nor/ma grandban

Idén egy különleges süteménnyel, egy anyák napi choux-val várnak titeket a nor/ma grandban, hogy minél szebbé tudjátok tenni ezt a napot.

Facebook-esemény >> 

anyák napi családi programok 2023
Fotó: nor/ma grand (Faccebook)

Anyák napi páros jóga és brunch a Hevzsoban

Várnak minden lelkes anyukát, keresztanyukát, fogadott anyukát, nagynénit és gyerkőceit egy szuper hangulatú jóga órára, ahol a nagyok betekintést nyerhetnek a gyermekjóga varázslatos világába gyermekeik kalauzolásával. A fókusz az együttléten és az egymással való kapcsolódáson lesz ezen a különleges napon, amit egy kis falatozással és beszélgetéssel koronázhattok meg a stúdió napsütéses teraszán.

Facebook-esemény >> 

Anyák napi Pop-up butik a Czakó Piaczon

Különleges Pop-up butikkal készül nektek a Grajnai The Florist egész hétvégére a Czakó Piaczra. Anyák napi virágcsokrok, díszek és virágboxok közül válogathattok.

Facebook-esemény >> 

anyák napi programok 2023
Fotó: Czakó Termelői Piacz (Facebook)

Ezer család énekel – Anyák napja a Ringatóval

Ingyenes családi nap kisgyermekeseknek a Millenárison. Művészvendég Gryllus Vilmos, aki ott ül majd közöttetek és megszólalnak majd a jól ismert Gryllus-dalok is. Lesz játszósarok a Ficsak szervezésében és gyerektáncház is.

Facebook-esemény >> 

Anyák napi pólófestés a Patentban

Frissítenéd ruhatáradat vagy szívhez szóló ajándékot készítenél anyák napjára? Esetleg meglepheted anyukádat vagy gyermekedet egy közös élménnyel. Készítsetek egy fancy pólót!

Facebook-esemény >> 

Anyák napja a Skanzenben

Mi más is tenne boldogabbá egy anyát, mint gyermeke saját kezével készített ajándéka, ezért sokféle kézműves programmal készülnek a látogatók számára és tematikus túra is gazdagítja a napot kiemelve az anyai szerep fontosságát.

Facebook-esemény >> 

családi programok anyák napján 2023
Fotó: Szentendrei Skanzen (Facebook)

Anyák napi garázsvásár, palántacsere és piknik

A Diószegi játszótéren árulhatjátok, vagy elcserélhetitek felesleges, de jó állapotú tárgyaitokat, ruháitokat. Lesz mag-, palánta- és növénycsere; a gyerekeknek aszfaltrajzolás, és batyus piknik keretében vihettek sütiket, amikért adományt gyűjtenek egy anyaotthon javára.

Facebook-esemény >> 

Anyák napja | Exkluzív vetítés // Művész Art Mozi, Uránia

Három Oscar-díjas színész – Olivia Colman, Colin Firth és Glenda Jackson – játékát élvezhetjük a két világháború közötti Angliába repítő Anyák napja című romantikus drámában. A Graham Swift nagy sikerű, Anyák napi kimenő című bestsellere alapján készült alkotás csak néhány exkluzív vetítés alkalmával látható a magyar mozikban.

Facebook-esemény >> 

blank

Szüleink (túl)hatalma – Meddig és hogyan hatnak lelkünkre, életünkre? – Limpár Imre anyák napi előadása

Meddig tarthat környezetünk (túl)hatalma? És mit tehetünk ellene? Erre keresik a választ május 7-én vasárnap, azaz anyák napján az Auróra nagytermében Limpár Imre tanácsadó szakpszichológussal, aki saját bevallása szerint szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják és a változás mikéntjei.

Facebook-esemény >> 

Anyák napi Hangvarázs Szabadi Andival

A hangfürdőn tibeti hangtálak, kalimba, handpan és Szabadi Andi éneke fogja segíteni az ellazulásotokat.

Facebook-esemény >> 

Anyák Napi különleges vacsoraest Dr. Almási Kittivel

Dr. Almási Kitti neve, sőt arca is sokaknak ismerős, hisz a korábbi terápiás munka és az eddig megjelent könyvek mellett több száz előadást tartott az elmúlt évtizedben, podcastek, YouTube-interjúk tucatjai készültek vele. Ezen az estén könyvein túl az édesanyáknak szentelik a vele való beszélgetést.

Facebook-esemény >> 

Ha anyák napján egy filmet néznétek meg együtt: