12 hátborzongató új horrorsorozat a Netflixen és társain éjszakai rettegéshez

Összegyűjtöttünk nektek egy tucat olyan izgalmas horrorsorozatot, melyek az elmúlt években indultak, és elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal a streamingszolgáltatóknál (Netflix, HBO Max, Amazon Prime). Vigyázat, több sorozat csak 18 éven felülieknek ajánlott!

1899 (Netflix)

Misztikus események eltérítenek egy New Yorkba tartó bevándorlóhajót 1899-ben, a megdöbbent utasok előtt pedig egy szövevényes rejtély bontakozik ki.

Lovecraft Country (HBO Max)

Atticus egy fiatal, fekete bőrű veterán, aki megszállottan szereti a sci-fi könyveket. Miután visszatér a II. világháborúból, családja belekeveredik egy túlvilági mágiával és titkos szektákkal fűszerezett rejtélybe.

legjobb horrorsorozatok Netflix

A cseresznye vadiúj íze (Netflix)

Egy rendező Hollywoodba megy a 90-es évek elején, hogy filmeket készítsen, ám a szex, varázslat és bosszú – valamint kiscicák – káprázatos labirintusában találja magát.

Ők (Amazon Prime)

Az Ők az Amerikában előforduló borzalmakat bemutató antológiasorozat. Az 50-es években játszódó első évad egy fekete család körül forog, akik Észak-Karolinából költöznek Los Angeles egy fehérek lakta negyedébe. Idilli otthonukat rosszindulatú erők pusztulással fenyegetik a szomszédból és más világokból.

legjobb horror sorozatok Netflix

A Bly-udvarház szelleme (Netflix)

Nem minden halott hagyja el végleg e világot. Gótikus románc A Hill-ház szelleme alkotójától, amiben egy au pair dermesztő titkok mélyére ás.

Hívások (Apple TV+)

Ez az innovatív, összefüggő telefonhívásokon alapuló sorozat olyan ismeretlen emberek rejtélyes eseteit meséli el, akiknek élete káoszba fullad egy apokaliptikus esemény előtt.

izgalmas új sorozatok Netflix

Locke & Key – Kulcs a zárját (Netflix)

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

30 ezüst (HBO Max)

Vergara atya menekül múltja elől, az Ördög elől, aki üldözi őt, hogy visszaszerezzen egy kincset – egyikét annak a 30 pénznek, amelyért Júdás elárulta Jézus Krisztust. Eljött az idő, hogy újra szembeszálljon vele, és ez alkalommal készen áll rá.

izgalmas új sorozatok a Netflixen

Sandman: Az álmok fejedelme (Netflix)

Több évnyi bebörtönzés után Morpheusz – az Álmok királya – világokon átívelő utazásra indul, hogy megtalálja, amit elloptak tőle, és helyreállítsa hatalmát.

Mise éjfélkor (Netflix)

A fiatal, karizmatikus pap érkezése bámulatos csodákat, baljós rejtélyeket és újjáéledő vallási buzgalmat hoz a haldokló, hitehagyott városba.

új sorozatok Netflix 2023

The Last of Us (HBO Max)

Miután egy világjárvány elpusztítja a civilizációt, egy elszánt túlélőre rábíznak egy 14 éves lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet.

A 81-es számú archívum (Netflix)

A sérült videószalagokat helyreállító levéltáros rejtélyek örvényébe keveredik, amiben szerepet kap egy eltűnt igazgató és egy démoni kultusz is.

új sorozatok 2023

További izgalmas új sorozatok a Netflixen és társain: