6 hihetetlenül hangulatos szálláshely a tökéletes páros pihenéshez

Ahhoz, hogy picit kikapcsolódjatok a szürke hétköznapokból, elengedhetetlen egy tökéletes szállás, ahol bekuckózhattok esténként és maximális nyugalomban töltődhettek fel.

Viskó Vendégház

A természetes dekorelemekkel berendezett szálláshely tökéletes választás, ha egy igazán minőségi páros kikapcsolódásra vágytok, festői környezetben. Az elképesztően hangulatos házhoz egy wellnessrészleg is tartozik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Dunakanyarra.

2627, Zebegény Szarvas utca 58. | Weboldal

Fotó: viskovendeghaz.hu

Elbújlak

A Dunakanyar kapujában található vendégházban garantált a zavartalan pihenés, a csendet maximum az erdőben élő madarak csicsergése töri meg. A környék tele van különböző erdei ösvényekkel és túraútvonalakkal, így az esti bekuckózás előtt a természetben töltődhettek fel.

2600 Vác, Kobakkörte utca | Weboldal

Fotó: Elbújlak Facebook

Lampion Vendégház

A vendégházban minden biztosított az egymásra figyeléshez: a szálláshely a város zajától távol fekszik, kertjéből pedig bámulatos naplementéknek lehettek szemtanúi. A közeli Mecsek számos kirándulási lehetőséget kínál, a vidék pedig megannyi felfedezni valóval kecsegtet.

7900 Szigetvár | Weboldal

Fotó: Lampion Vendégház Facebook

Szent György Cottage

A Szent György-hegy már önmagában az ország egyik legromantikusabb úti célja, a királyi szálláshely pedig még mesésebbé teszi a varázslatos vidéken való pihenést. A házhoz tartozó szőlősorok és borospince felfedezése közben pedig végig gyönyörködhettek a balatoni panorámában.

8020 Hegymagas, Mókus körút 12. | Weboldal

Fotó: Szent György Cottage Facebook

Kis Cinke Vendégház

A Dunakanyar egyik eldugott részén, a hegyoldalban álló vendégház teraszáról lenyűgöző a kilátás, elhelyezkedésének köszönhetően pedig számos kirándulásnak tökéletes kiindulópontja lehet. A hidegtől sem kell félni: a séták utáni felmelegedésről egy infraszauna gondoskodik.

2021 Tahitótfalu, Herman Ottó u. 16. | Weboldal

Fotó: Kis Cinke Vendégház Facebook

Eged Cottage

A festői egri borvidéken található, présházból kialakított szálláshely a szőlőültetvények közül emelkedik ki, így a hangulatos belső térhez csodálatos panoráma társul. A közelben számos pincészet és termálfürdő biztosítja a meghitt kikapcsolódást.

3342 Eger, Noszvaji utca 2. | Weboldal

Fotó: Eged Cottage Facebook

Ha még több szálláshelyet felfedeznél: