6 hangulatos fakuckó a felejthetetlen téli pihenéshez

Decemberben, az év végi hajtás közepette még nagyobb igényünk van a pihentető kikapcsolódásra és elcsendesedésre. Összegyűjtöttük nektek azokat a helyeket, ahova elmenekülhettek a karácsonyi nyüzsgés elől és a lehető legnagyobb kényelemben, a természet közelében ereszthetitek ki a fáradt gőzt.

Treestyle Greenhouse

Az 5 csillagos üvegház Zebegényben 8 méterrel a föld felett, madártávlati kilátással, panorámás terasszal és zamatos borral várja a vendégeket a festői Zebegényben. A környék megannyi kirándulóhelyet ígér, a hűvösebb téli napokon pedig a jakuzziban is felmelegedhettek.

Zebegény | Weboldal

ZenKuckó Vendégház

A Duna-parthoz közel található faházhoz hatalmas kert társul, és a nagy üvegablakoknak köszönhetően az ember úgy érezheti, hogy bent is körbeöleli őt természet. A lakrész minden egyes részlete egy helyi asztalos munkája, így igazán egyedi környezetben töltődhettek fel.

2459 Rácalmás, Daru utca 2. | Weboldal

Treebox Noszvaj

A noszvaji ház ötvözi az erdei környezetben eltöltött pihenés hangulatát a luxus kényelemmel: a stílusos és modern fakuckó a természet mélyén bújik meg. A pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt szállás tökéletes választás, ha a párotokkal elmenekülnétek az egyhangú hétköznapok elől.

3325 Noszvaj, Lépcsős utca 10. | Weboldal

The WoodHouse

A Kismaros mellett megbújó, kívül-belül fával borított erdei ház a természet szívében áll, így napközben felfedezhetitek a közeli tavakat, forrásokat vagy kilátókat, este pedig kiengedhetitek a fáradt gőzt a parajdi sóval töltött dézsafürdőben.

2626 Nagymaros, Kóspallagi út 90. | Weboldal

Kanyar-Nordic Cabin

A ház megépítésénél fontos tényező volt a fenntarthatóság és a természetes anyagok használata, a belső kialakításánál pedig a skandináv egyszerűség került fókuszba. A kabin összes zugát különleges hangulat járja át, ami garantálja a vendégek háborítatlan feltöltődését.

2627  Zebegény, Szarvas utca 102. | Weboldal

Észak Csillaga

A Mátra szívében, Mátraszentimrén található apartman elhelyezkedése miatt is csalogató lehet a túrázás rajongóinak, egy fárasztó nap után pedig választhattok a kertben található szauna, vagy a fákkal körbeölelt, forró dézsafürdő közül.

3234 Mátraszentimre, Hegyes utca 8. | Weboldal

Ha még több szálláshelyet felfedeznél: