Vadregényes tóparti pihenőpark bújik meg Budapesttől nem messze

Budapesttől 20-30 perces autóútra, egy békés tó partján, a természettől csupán egy karnyújtásnyira igazi szabadidőparadicsomra bukkanhatunk. A sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel váró Nádas Tó Park Hotel**** egész évben kiváló úti cél mind a családosok, mind a romantikázni vágyó párok számára.

Budapestről indulva, Vasad irányába kell letérni a 4-es főútról, hogy a város zaját magunk mögött hagyva eljussunk a Nádas Tó Park Hotel**** idilli környezetébe, ahol megannyi izgalmas programlehetőség közül válogathatnak a látogatók. Az étteremként, hotelként és szabadidőparkként is közkedvelt komplexum a hét minden napján várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Nádas Tó Park Hotel**** egész évben várja a családokat

A Nádas Pihenőpark 5 hektáros területén találjuk a Nádas Tó Park Hotel**** 4 csillagos szállodáját, amelynek 2022-ben megnyílt az extrákkal felszerelt, vadiúj szárnya. Az új szobák és lakosztályok mellett bowling- és squashpálya, fitnessterem, valamint privát wellnessrészleg gondoskodik a vendégek teljes körű pihenéséről.

A Nádas Tó Park Hotel**** különösen ideális úti cél a kisgyermes családok számára, hiszen a családbarát alapszolgáltatások mellett többek között animációs foglalkozások és új játszótér várja a legkisebbeket, sőt, előre egyeztetve még gyerekfelügyelet is igénybe vehető.

A Családi Superior lakosztály a családok nagy kedvence

A gyerekek biztosan élvezni fogják az ingyenes játszószobában (a kisebbeknek) vagy játszóházban (a nagyobbaknak) eltöltött órákat, ahol többek között labdamedencében, játékkonyhában és csúszdán játszhatnak.

Mindemellett csocsó- és biliárdasztal, de még asztalitenisz is várja a játékos kedvű családokat, akik garantáltan jól fogják érezni itt magukat, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Felhőtlen pihenés a wellnessrészlegen

Amíg a meleg nyári hónapokra várunk, érdemes megcélozni a Nádas Tó Park Hotel**** jól felszerelt wellnessrészlegét, ahol több medence, szaunavilág, masszázsok és aquafitness órák segítik a testi-lelki feltöltődést. A gyerekkel érkező családokat többek között pancsolómedence és babaúszás-oktatás várja, míg a nyugalomra vágyók feltöltődhetnek a jakuzziban, a sóterápiás pihenőszobában vagy épp az illóolajos szaunaszieszta alkalmával.

blank

Szabadtéri kalandok az egész családnak

Szép időben érdemes a tó nádasok által rejtett, vadregényes világának felfedezésére indulni. A vízparti séta önmagában is kiváló kikapcsolódás, de a meleg nyári napokon felejthetetlen kalandokban lehet részünk a szabadidőparkban.

A családi horgásztavon van lehetőség csónakázásra, vízibiciklizésre és kenuzásra, valamint a hotelben megszálló vendégek akár pecázhatnak is. Kicsik és nagyok nagy örömére, a kalandparkban kipróbálhatjuk az egyes játékelemeket, a két vízicsúszdával felszerelt tófürdőben pedig csobbanhatunk vagy épp sütkérezhetünk a napernyők egyike alatt.

blank

A vendégközpontú szolgáltatások tucatját kínáló Nádas Tó Park Hotel**** tehát tökéletes választás családi vakációkhoz, ahogy romantikus hétvégi kiruccanásokhoz, céges rendezvényekhez és esküvőkhöz is.

Nádas Tó Park Hotel****

2211 Vasad, Monori út 100.
+36 21 233 3032
nadastoparkhotel.hu