Hófödte hegycsúcsok várják a téli sportok szerelmeseit a Normafán

Jó hírünk van azoknak, akik a karácsony előtti napokban egy kis szánkózással vagy síeléssel hangolódnának az ünnepekre, a Normafán ugyanis már sportolásra alkalmas hóval várják a látogatókat.

Fotó: Ágnes Vajai

A Normafa havas részei jelenleg bárki számára ingyenesen látogathatók, míg a későbbiekben a Szent Anna-kápolna melletti sífutópálya díjkötelessé válik. A megváltott jeggyel viszont az este kivilágított pálya mellett az öltözési és zuhanyozási lehetőséget is igénybe vehetik a síelők. Bővebb információk IDE kattintva.

Az Anna-réti szánkópálya, mely a közkedvelt játszótér alatt található, ezután is ingyenesen használható, azonban a lesiklópálya felújítás miatt az idei szezonban sajnos még nem üzemel.

A téli sportok űzése mellett a Zugligeti libegő egész télen nyitva tart (kivéve december 24-én), ezért akár azzal is érkezhetünk a helyszínre. Amennyiben pedig a jó levegőn való mozgás után megéheznétek, a Normafa Síház felújítás alatt álló épülete mellett három pavilon vár benneteket, ahol az isteni házi rétes és forralt bor párosát élvezhetitek két csúszás között.

Ilyen csodálatos téli táj vár a Normafán:

Fotó: Ágnes Vajai
blank
Fotó: Ágnes Vajai
blank
Fotó: Ágnes Vajai
blank
Fotó: Ágnes Vajai

Olvassátok el a Normafa izgalmas történetét: