7 pompás ünnepi pop-up vásár és üzlet Budapesten, amiről vétek lemaradni

A legkülönfélébb karácsonyi vásárok és adventi bazársorok mellett nem egy időszakos pop-up vásár és üzlet is ünnepi hangulatot hoz Budapestre.

SHUK SHUK Design Fair

A tavalyi nagy sikerű karácsonyi vásár után idén december 10-én és 17-én is a Lumen Kávézó falai közé költözik a SISKO Studio és vele együtt még számtalan hazai tervező apraja-nagyja. Ezen a két napon a kávézó mindkét termében megtaláljátok majd a legmenőbb hazai tervezők portékáit, legyen szó divatról, képzőművészetről, designról vagy egészséges kencékről.

Tovább az eseményre>>>

Fotó: SISKO Studio Facebok-oldala

Mikulás titkos pop-upja

December 17-én egy ezidáig még titok övezte helyszínen kerül megrendezésre a Lepopup Budapest eseménye. A különleges gasztronómiai élménnyel, zenével, gyönyörű műalkotásokkal, na és persze koccintással kecsegtető napon számos tervező munkáiból válogathattok. Arra pedig, hogy hol lesz pontosan a helyszíne a 12 és 20 óra között tartó vásárnak, csak az esemény előtt egy nappal derül fény.

Tovább az eseményre>>>

Fotó: Lepopup Budapest Facebook-oldala

Karácsonyi pop-up store a Bartókon

Adventi slow bázisra lelni nem is lesz olyan nehéz decemberben, a Bartók Béla útra bekuckózott pop-up store-nak köszönhetően. A számos izgalmas programmal, többek között jótékonysági akcióval, ajándékkészítő eseményekkel, gasztronómiai workshopokkal készülő pop-upban december 6. és 18. között természetesen minden alkalommal slow design ajándékok közül is válogathattok majd.

Tovább az eseményre>>>

blank

Projekt Showroom Karácsonyi Ajándékbolt

A Projekt Showroom már-már hagyományosnak számító karácsonyi ajándékboltja idén is szélesre tárta ajtajait. A tizedik alkalommal is megnyíló, időszakos karácsonyi boltban – mely ezúttal az Andrássy út és a Jókai utca sarkán kapott helyet -, temérdek válogatott ajándékkal készülnek nektek. Ha a nagy hajszában karácsonyi dekorációk, kerámiák, divat- és otthonkiegészítők, netalán ékszerek mellett fújnátok ki magatokat kicsit, akkor ezt a pop-up üzletet nektek találták ki.

Tovább az eseményre>>>

blank
Fotó: Projekt Showroom Facebook-oldala

Padroka pop-up store és workshopműhely

A Margit körúti MANYI Kulturális Műhelyének, Manyi Lakás szárnyában vendégeskedik egy hónapig a Padroka pop-up store és workshopműhely. A pop-up egész délutános-estés nyitvatartással, festményekkel, kreatív dekorációkkal, vintage karácsonyi díszítéssel és számtalan, kisebb-nagyobb kinccsel várja az érdeklődőket. Ha pedig egy tea vagy kávé társaságában, workshop kíséretében pihennétek meg, úgy december 13-án és 21-én vár benneteket a pop-up rendkívül nagy szeretettel.

Tovább az eseményre>>>

blank
Fotó: MANYI – Kulturális Műhely Facebook-oldala

LIZIPOT pop-up designvásár és nyitott műhely

Első alkalommal tárja szélesre kerámiaműhelyének ajtaját december 17-én a LIZIPOT. A nyitott műhely ezen a napon designvásárral egészül ki, amellett, hogy bepillantást enged a fekete kőedények készítésének folyamatába. Ha forralt borral a kézben, kézzel készült kerámiákkal körülvéve hangolódnátok az ünnepekre, semmiképp se hagyjátok ki ez a vissza nem térő alkalmat.

Tovább az eseményre>>>

blank
Fotó: LIZIPOT Facebook-oldala

La Téne Badacsony pop-up a Bartókon

Novemberben Badacsony Budapestre, nem máshova, mint a Bartók Béla útra költözött, és nagyon úgy tűnik, hogy egész tavaszig velünk is marad. A badacsonyi La Téne finomságaiért immár nem kell nyakunkba vennünk a Balatont, hiszen karnyújtásnyi közelségbe hozták kínálatuk és karácsonyi finomságaik legjavát. Ha tehát balatoni desszertet, kézműves terméket tennétek ezúttal az ünnepi asztalra, vagy innátok egy finom kávét séta előtt, alatt vagy után, mindenképp térjetek be hozzájuk.

Facebook>>>

blank

Ajánlunk még nektek temérdek forraltbor-illatú, hangulatos karácsonyi vásárt:

Kiemelt fotó: Lepopup Budapest Facebook-oldala