Ünnepi díszbe öltözött Mikulástrolik járják Budapest utcáit 2022-ben

December 5-én indul első idei útjára a hétköznapokon és hétvégente is közlekedő Mikulástroli, ami az adventi villamossal, illetve a hétvégente közlekedő Mikulásbusszal kéz a kézben szállítja az ünnepi hangulatot Budapesten.

Fotó: BKK – Budapesti Közlekedési Központ

Karácsonyig bezárólag idén is Budapest számos útvonalán találkozhatunk az ünnepi díszbe öltöztetett Mikulástrolival. Első útjára december 5-én délután indul a 72M troli útvonalán, de január 8-ig bezárólag számos más útvonalon is lehetőségetek lesz elcsípni.

Az elkövetkezendő két hétben minden hétköznap és hétvégén is közlekedő Mikulástorival a 72M útvonala mellett a 75-ös, 76-os, 77-es, 80-as és a 83M-es útvonalon is találkozhattok.

Természetesen december 6-án is érdemes lesz szemfülesnek lenni, ekkor a 95-ös busz öltözik díszbe, míg két adventi hétvége alkalmával, december 10-11-én, illetve 17-18-án a 107-es autóbuszt láthatjátok ünnepi díszben.

A normál díjszabás szerint igénybe vehető ünnepi járatok pontos menetrendjét a BKK honlapján és a BudapestGO applikációban is elérhetitek.

Ha inkább ünnepi díszbe öltöztetett villamossal utaznátok: