Adj, hogy több legyél! – adventi jótékonysági akció a Scrutonban

Hazánk történetének legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre napjainkban, amelyben hatalmas szerepet vállalnak segélyszervezeteink. Munkájuk karácsony közeledtével csak sokasodik. Ezt a munkát szeretné segíteni a Scruton közössége egy adventi adománygyűjtéssel.

A Scruton Közösségi Terekben 2022. november 21. és 27. között minden kávé elfogyasztásából 100 forinttal segíthetsz három különböző segélyszervezetnek, amivel szebbé varázsolhatod mások karácsonyát.

Kicsivel is sokat adhatsz!

A Scruton Közösségi Tér adománygyűjtő akciójába több híresség is becsatlakozik. 2022. november 24-én a Scruton V.P. pultjánál találkozhatsz több közismert személyiséggel, akik kedvenc kávédat készítik el. Hogy kikkel találkozhatsz ezen a napon a Scruton Veres Pálné utcai közösségi terében? Most lerántjuk a leplet!

  • Tóth Gabi, énekesnő és férje, Krausz Gábor, séf
  • Lotfi Begi, zenész
  • Bácsi Péter, európai- és világbajnok birkózó
  • Curtis, rapper, dalszövegíró
  • Vastag Tamás, énekes, előadóművész
  • Győrfi Pál, szóvivő /OMSZ/

Bővebben a novemberi 24-i eseményről >>

Adni a nehéz időkben is

Az összegyűlt adományokat a szervezők 2022. november 28-án adják át Böjte Csaba testvérnek, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítójának, Vecsei Miklósnak, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökének és Lehel Lászlónak, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának.

A 28-ai eseményen egy beszélgetést is meghallgathatnak az érdeklődők, ahol a szervezetek vezetői többek között olyan kérdéseket fognak érinteni, mint hogyan tudunk segíteni azoknak, akik nálunk is jobban rászorulnak, főleg ebben a mindenki számára terhes időszakban, valamint mit tehetünk a hétköznapokban azért, hogy a nálunk kevésbé szerencsés embertársainkat segítsük.

Bővebben a november 28-i ingyenes eseményről >>

Csatlakozz te is az akcióhoz, igyál egy kávét a Scruton Közösségi Terekben november 21. és 27. között, és segíts másoknak!

Ismerd meg jobban a Scruton Közösségi Tereket: