Kedvezményes árú menüsorral vár októberben is az Országos Étterem Hét

Csaknem 130 étterem csatlakozott ezúttal az ősz nagyszabású gasztroeseményéhez, a 11 napon át tartó Országos Étterem Héthez.

A budapesti SZÉK Restaurantba is foglalhatunk az Országos Étterem Héten / Fotó: Németh Krisztina – Egy jó kép rólad

Évről évre hatalmas sikert arat a tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Országos Étterem Hét. Októberben sem lesz ez másképp, hiszen október 6. és 16. között, 11 napon át országszerte mintegy 130 étteremben élvezhetjük ismét a különleges alapanyagok és igényes fogások kínálatát.

Az ország kiváló éttermei – melyek repertoárjuk legjavát sorakoztatják fel a 11 nap alatt -, az esemény apropóján 3 fogásos, fix árú menüsorral várják majd az ínyenceket.

A vendéglátóhelyek egy része 4900 Ft-tól, a prémium kategória indulói 6900 Ft-tól, míg az exkluzív besorolású éttermek 9900 Ft-tól kínálják ezúttal 3 fogásos menüjüket, szervízdíjjal együtt. De mindezeken felül lesz még lehetőség kiegészítő felár ellenében még jobban elmélyedni egy-egy konyha rejtelmeiben.

Az őszi kínálatban kóstolhatunk többek között hargitai csorbát, magyar tarka steaket, kakas rament vagy épp konyakos libamáj brulée-t. A résztvevők listáját ezen a linken tudjátok megtekinteni, de ugyanezen a felületen tudtok asztalt is foglalni, amit a helyek korlátozott száma miatt mindenképp érdemes idejében megtenni.

A budapesti falatozás után fedezzétek fel a Budapest-környéki éttermeket is: