3 szuper közösségi tér Budapesten minőségi időtöltéshez

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Budapest közösségi terei, melyek munkavégzésre, meetingekre, előadásokra és workshopokra alkalmas helyszínekként várják vendégeiket. Mutatjuk három kedvencünket a fővárosban!

Scruton

Könyv, közösség, kávé – ezen alapkövekre épül a Scruton Közösségi Tér, amely már három budapesti helyszínen várja a feltöltődni vágyókat. A hely megalkotását Sir Roger Scruton angol konzervatív filozófus munkássága inspirálta. A professzornak fontos volt a haza, a teremtett környezet megóvása, a szépség és a művészetek. A közösségi tér a programjain keresztül is ezt a szellemiséget igyekszik megjeleníteni és vonzóvá tenni a fiatalabb generációk számára. Teret ad a közös gondolkodásra, beszélgetésre, vitázásra. Az izgalmas programok mellett pedig specialty kávékkal és kiváló bisztróételekkel is vár a Scruton.

1054 Budapest, Zoltán utca 10. | 1053 Budapest, Veres Pálné utca 12. | 1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.

Weboldal | Facebook | Instagram

Napalatti Közösségi Tér

A Napalatti Közösségi Tér tulajdonosai saját kétkezi munkájukkal, négy év alatt varázsolták a 150 éves boltíves pincét egy ölelő belvárosi nyugvóponttá. A hely a járványidőszakot követően nyitott, amikor felértékelődtek az emberi kapcsolatok és a közösségekben rejlő erő. Jellemzően a mentálhigiénét és önismeretet szolgáló programoknak ad otthont, de minden témában szeretettel vár maximum 20 fős csoportokat. A belső IX. kerületben, az Iparművészeti Múzeum tőszomszédságában található tér rendezvényhelyszínként bérelhető, és jelenleg főként hétköznap délelőtti szabad időpontjaira keresi közösségeit.

1092 Budapest, Kinizsi utca 37. | Facebook

Szeglet – Közösségi- és Élménytér

A fogyatékkal élő emberek munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő Salva Vita Alapítvány működteti a természetes fényben úszó Szeglet – Közösségi- és élményteret Albertfalva szívében. Az üresen álló gyógyszertárból közösségi térré alakított Szegletben helyet kapott három különböző méretű, jól felszerelt rendezvényterem, egy tíz fő befogadására alkalmas gasztrokonyha, illetve egy ízlésesen berendezett kávézó és lounge. A felsoroltak mindegyike bérelhető, így meetingek és előadások mellett csapatépítők, workshopok és állófogadások lebonyolítására is akad itt lehetőség.

1116 Budapest, Albertfalva utca 3/a | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Szeglet – Közösségi- és Élménytér Facebook

Ha a közösségi programok előtt egy csésze finom kávéra vágynál: