Különleges kincsek másodkézből: 6 garázsvásár Budapesten idén szeptemberben

Az ősz egyik legjobb időtöltése kincsvadászatra indulni és körbejárni a főváros legmenőbb garázsvásárait, piacait, hogy olyan, mások által már megunt dolgokra leljünk, ami számunkra a lakás ékévé válhat. Szeptemberben számtalan vásárt rendeznek Budapesten, mutatjuk a legjobbakat!

Wekerlei Garázsvásár Fesztivál (szeptember 10.)

Minden évben kétszer, tavasszal és ősszel megtelik árusokkal a XIX. kerület hangulatos házainak udvara, hogy különleges kincsek közül válogathassatok. Szeptember 10-én ismét vár benneteket a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál, akár árusként, akár vevőként érkeztek, biztosan nagy élményben lesz részetek.

1192 Budapest, a Wekerletelep több helyszínén

Fotó: Wekerlei Garázsvásár Facebook

WAMP (szeptember 11.)

Szerezd be az ősz elengedhetetlen darabjait magyar tervezőktől a leghíresebb magyar designvásáron! Szeptember 11-én megtelik alkotókkal a Várkert Bazár gyönyörű, neoreneszánsz kertje, hogy egyedi tervezésű ruhákkal, kiegészítőkkel, grafikákkal és kerámiákkal örvendeztessenek meg benneteket. A vásár kutyabarát!

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Fotó: WAMP Facebook

kiskertpiac (szeptember 11.)

Ha kedvelitek a kertészkedést és a természetközeliséget közvetítő kézműves tárgyakat, akkor ott a helyetek szeptember 11-én a kiskertpiac eseményén, a Mad Garden Budában. Inspirálódjatok ezen a családias hangulatú vásáron, és szerezzétek be az új kültéri és beltéri növényeiteket egy városi dzsungel kialakításához!

1035 Budapest, Miklós tér 1.

Fotó: kiskertpiac Facebook

Vintage Outfit Market (szeptember 11.)

A fenntarthatóság jegyében szervezett Vintage Outfit Market is visszatér szeptember 11-én, hogy az ország legnagyobb hétvégi vintage ruhavásáraként olyan holmikat vonultasson fel, amelyeket valaki már megunt, de lehet, hogy ti ruhatáratok kedvenc darabját látjátok meg benne. Jegyek 990 forinttól.

1075 Budapest, Kazinczy utca 52/b

Fotó: Vintage Outfit Market Facebook

Vintage Garázsvásár (szeptember 17.)

Szeptember 17-én ismét lehetőségetek nyílik, hogy az Industrial Lamp Budapest kedvező árú, vintage kincseiből szemezgessetek. A gyerek- és kutyabarát szabadtéri garázsvásárnak is otthont adó udvarban további árusokat és gyűjtőket is vendégül látnak, hogy minél több ritkaság közül válogathassatok.

1116 Budapest, Budafoki út 70.

Fotó: Industrial Lamp Budapest Facebook

Piacok Napja (szeptember 18.)

Szeptember 18-án újra megrendezik Budapest legnagyobb piaci eseményét, amely igazi vásári forgataggá változtatja a Deák teret és környékét. Az ingyenes program szinte kötelező a vintage, a kézműves, a retró, az egyedi, az antik és a hazai design kedvelőinek! A rendezvény gyerek-, család- és kutyabarát.

1052 Budapest, Deák Ferenc tér 2.

Fotó: Piacok Napja Facebook

Mutatjuk, mit érdemes még csinálni Budapesten az ősz első hónapjában: