Fantasztikus fogásokkal indíthatjuk a napot Budapest legújabb reggelizőhelyén

A belváros üde színfoltjaként nyílt meg a Szent István Bazilika árnyas szomszédságában a Sophisto Champagne Bar. A hangulatos bár több mint negyven tételt felvonultató buborékos kínálattal csábítja a pezsgő szerelmeseit, és főbb törekvései közé tartozik, hogy az itthoni közönséggel is megismertesse és megszerettesse az „all-day pezsgőzés” műfaját.

Fotók: Andrusch Virág

A champagne-t ugyan mindig is kifinomultsággal azonosították, azonban ma már nem csak a felső tízezer számára elérhető különféle ünnepek alkalmából. A Sophisto Champagne Barban tekinthetünk rá játékos, vidám frissítőként is, ami feldobja a szürke hétköznapokat és ad egy olyan pluszt, amitől mindannyian kicsit szofisztikáltabbnak érezhetjük magunkat.

Fotó: Andrusch Virág

Ezt az életérzést már a nap elején is átélhetjük, ugyanis minden reggel 9.00-től délután 15.00-ig brunchmenüvel is szolgálnak.

A hangulatos nyári teraszon különféle, főként tojásos, francia brunchvonalhoz igazodó reggeliket kóstolhatunk, miközben gyönyörködhetünk a Bazilika szépségében.

blank
Fotók: Andrusch Virág

A változatos croque szendvicsek, omlettek, bagel szendvicsek mellett az édes vonalon például granola, croissant és amerikai palacsinta is megtalálható a menün. Reggeliitalokban sincs hiány, hiszen a specialty kávékon felül smoothiek, vitamin shotok,

forró italkülönlegességek és reggelihez passzoló pezsgőkoktélok is várják a betérő vendégeket.

blank
Fotó: Andrusch Virág

Komplex és kiadós brunchélményre vágyóknak pedig remek választás lehet a piknikkosárban érkező Signature Super Brunch, ami egy bőséges válogatás a különböző reggelifogásokból a sóstól az édesig, mindezt korlátlan prosecco vagy pezsgőkoktél kíséretében. Indítsátok a napot Budapest legmenőbb pezsgőbárjában!

Sophisto Champange Bar
1051 Budapest, Szent István tér 2.
sophisto.hu

Mutatjuk, hol indíthatjátok még finom reggelivel a napot Budapesten: