6 hangulatos kuckó a Dunakanyarban a nyár utolsó kirándulásaihoz

Augusztus utolsó napjaiban sem késő felkerekedni és pár napra elmenekülni a város zaja elől, a felfrissítő fürdőzésekhez és a feltöltő kirándulásokhoz pedig tökéletes úti cél a Dunakanyar. Összegyűjtöttük nektek azokat a szálláshelyeket, ahol teljes nyugalomban, gyönyörű környezetben szívhatjátok magatokba a nyár utolsó sugarait.

Liget-lak

A csendes faház Kismaros határában, egy erdő és egy patak között várja a természetkedvelő vendégeket. A házhoz tartozó hangulatos kert privát erdei kijárattal rendelkezik, így tökéletes kiindulópont lehet a Börzsöny felfedezéséhez, ahová akár a királyréti erdei kisvasúttal, túrázva, vagy biciklivel is útnak indulhattok.

MOODHOUSE 2623

Ha egy igazán modern helyen pihennétek, jó választás lehet a Moodhouse 2623, ahol ínyenc reggelivel élvezhetitek a börzsönyligeti környezetet. Emellett számos kiegészítőszolgáltatás közül választhattok, kipróbálhatjátok például az open bar prémium italait, vagy megkóstolhatjátok az olasz gourmet vacsorát is.

blank

Lomboldal

A Lomboldal távol a szomszédoktól biztosítja a nyugalmas kikapcsolódást, a csupaüveg kabin pedig lehetővé teszi, hogy bentről figyeljétek a fákat, a teliholdat, vagy a környéken járkáló szarvasokat. Ha még emlékezetesebbé szeretnétek tenni az élményt, használhatjátok a privát jakuzzit, vagy kérhettek reggeli kosarat is.

blank

Dunakavics

A hangulatos vendégház Zebegényben, közvetlenül a Duna-parton található. A privát stranddal rendelkező szálláshely berendezése tökéletesen tükrözi egy erdei házikó hangulatát, a jól felszerelt konyha és a nappali pedig kiváló helyszíne lehet a közös reggelizéseknek vagy az esti társasjátékozásoknak.

blank

Gesztenye Vendégház

A vendégház Nagymaroson, a Börzsöny lábánál található, nevét a híres nagymarosi szelídgesztenyésekről kapta. A faház óriási kerttel rendelkezik, ahonnan esténként kémlelhetitek a csillagos eget, a környéket pedig számos tanösvény és túraútvonal keresztezi, így a kiránduláskedvelők sem maradnak program nélkül.

blank

ZenZug

A ZenZug egy egyedi koncepciót követ: amellett, hogy erdei szálláshelyet biztosít a vendégek számára, nagy figyelmet fordít arra is, hogy igazán feltöltő legyen az itt töltött idő. Erről pedig nemcsak a festői környezet gondoskodik, hanem különböző, mindfulness-alapú meditációs programok és erdei séták is.

blank