Már csak néhány napig látogatható az Anker köz ingyenes, szabadtéri tárlata

Már csak néhány napig, egészen pontosan január 20-ig látogatható a Madhouse Street Gallery második szabadtéri és természetesen ingyenes kiállítása, Dóczi Attila munkáival a főszerepben.

Fotó: Májkül Nájt

Az Anker közben, a belvárosi Madhouse előtti szabadtéri tárlat megtekintésére január 20-ig már csak alig néhány napunk maradt. Dóczi Attila, művésznevén Májkül Nájt kiállításának címe a RAM – a számítógépnél használt Random Access Memory címet viseli, ami a tetszőleges, közvetlen hozzáférésű memóriát jelenti.

Fotó: Májkül Nájt

Az Anker közben kiállított alkotások a memória és az emlékezet esetlegességére és ezzel párhuzamban a megállás nélkül villódzó digitális tartalmakra és mémekre mutatnak rá. A művész gyerekkori emlékei kerülnek itt feldolgozásra a mai mémkultúrával, egy tető alá hozva így a ’90-es és 2000-es éveket a kor folytonosan változó trendjeivel.

Fotó: Madhouse Street Gallery Facebook-oldala

Szombaton, január 15-én ráadásul egy rendhagyó tárlatvezetésre és beszélgetésre is invitálnak a program szervezői, ahol maga az alkotó mesél majd inspirációiról, digitális médiáról és az alkotói folyamatokról. A kiállításon látott alkotásokat ha úgy tartja kedvünk a Madhouse webshopjában meg is vásárolhatjuk, aminek teljes összege a Bethesda Gyermekkórház Alapítványt támogatja.

A szombati tárlatvezetésről további információt a Facebook-eseménynél találtok.