A legjobb új HBO GO- és Netflix-sorozatok és évadpremierek 2022 elején

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új sorozatokat és évadpremiereket a Netflixről és az HBO GO-ról. Néhány már fut december óta, van pár, ami 2022 első napjaiban indult, és ajánlunk többet, ami a következő hetekben rajtol.

A legjobb új HBO GO-sorozatok 2022 januárjában

És egyszer csak…

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják kezelni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még annál is sokkal bonyolultabb.

A szörnyetegnek meg kell halnia

Frances Cairnes hatéves fia autóbalesetben meghal. A nő mindenáron bosszút akar állni egy férfin, akiről úgy gondolja, hogy ő a felelős. Amikor végül a nyomára bukkan, beférkőzik a házába, és tervet sző a meggyilkolására.

Legjobb sorozatok 2022: A szörnyetegnek meg kell halnia

Pembrokeshire-i gyilkosságok

2006-ban Steve Wilkins felügyelő újranyit két, a ’80-as évekből származó megoldatlan gyilkossági ügyet, amelyek betörésekhez kötődnek. Steve csapatának új bizonyítékokat kell találnia, mielőtt a csak rablásért ülő elkövető kiszabadul.

Új HBO GO sorozatok 2022: Pembrokeshire-i gyilkosságok

 

Titkok a kertben

A megtörtént eseményeken alapuló minisorozat egy látszólag normális házaspárról szól, akik a valóságtól menekülve egy olyan hollywoodi szerelmesfilm főhőseinek képzelik magukat, amelyben egy kertben elásott titok is szomorú szerepet kap.

2022 sorozatok

Peacemaker – Békeharcos – premier: január 13.

Ez az első DC kiterjesztett univerzum részét képző televíziós sorozat, a 2021-es The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag spin-offja. A film után játszódó sorozat Békeharcos eredettörténetét tárja fel, aki hiszi, hogy békét bármi áron el lehet érni.

Az aranykor – premier: január 25.

A 19. század végi hatalmas gazdasági változások közepette, 1882-ben a fiatal Marian Brook, egy déli tábornok árván maradt lánya beköltözik merev és konvencionális New York-i nagynénjeihez, ahol egy izgalmas társadalmi háborúba keveredik.

Legjobb HBO GO sorozatok 2022: Az aranykor

Friss évadpremierek az HBO GO-n

Az erényes Gemstone-ék 2. évad

Folytatódik a világhírű tévés hittérítő család története, ahol nagy hagyománya van a devianciáknak, kapzsiságnak és a jótékonysági munkának, az Úr Jézus Krisztus nevében. Az erényes család felépített birodalma veszélybe kerül.

Eufória 2. évad

Az East Highland középiskolájában játszódó történetben feltárul a 17 éves Rue (Zendaya) körül élők összefonódó élete, amelynek közepén a lány próbál egyensúlyt találni a szerelem, a veszteség érzései és újra felbukkanó függősége között.

A boszorkányok elveszett könyve 3. évad

Az utolsó évadban Matthew és Diana visszatérnek 1590-be tett utazásukról, majd tragédia történik Sept-Tours-ban, és ellenségeik készülődnek ellenük. Meg kell találniuk a könyv hiányzó oldalait és magát a könyvet, mielőtt túl késő lenne.

Egy nagyon angolos botrány 2. évad

A sorozat Argyll hercegének és hercegnőjének válását, a 20. század egyik leghírhedtebb és legkegyetlenebb jogi esetét mutatja be. A botrányos ügy hátterében megelevenedik a háború utáni Nagy-Britannia társadalmi és politikai légköre.

HBO GO premierek 2022: Egy nagyon angolos botrány 2. évad

Love life 2. évad

A 2. évadban Marcus kerül reflektorfénybe: véget ér évekig tartó kapcsolata azzal a nővel, akiről azt hitte, ő lesz élete párja. Most pedig újra beleveti magát a romantikus beteljesülés iránti hajszába, amiről azt hitte, már megtalálta.

blank

Gomorra 5. évad

Roberto Saviano könyve a Camorra bűnszövetkezetről szól. 2008-ban már játékfilm készült belőle, most pedig itt a sorozat. A történet Nápoly legfélelmetesebb Camorra-főnökének lebukásával indul. Kezdetét veszi a harc a megüresedett helyért.

Ha még több HBO GO-sorozatra vágysz, nézd meg a 2021-es év legjobbjait:

A legjobb új Netflix-sorozatok 2022 januárjában

EWS – Az új generáció

Amikor elkezdődik az új tanév az Elite Way gimiben, újra felbukkan egy régi ellenség – egy titkos társaság –, hogy derékba törje az elsőévesek bimbózó zenei karrierjét.

Új sorozatok Netflix 2022: EWS - Az új generáció

A 81-es számú archívum – premier: január 14.

A sérült videószalagokat helyreállító levéltáros rejtélyek örvényébe keveredik, amiben szerepet kap egy eltűnt igazgató és egy démoni kultusz is.

Legjobb Netflix sorozatok 2022: A 81-es számú archívum

Nyári munka – premier: január 21.

Egy paradicsomi nyaralóhelyen dolgozó fiatal csapat felejthetetlen nyarat tölt együtt, miközben szerelemre és igaz barátokra találnak, és megrázó titkokra bukkannak.

Legjobb sorozatok 2022 Netflix: Nyári munka

Neymar – A tökéletes káosz – premier: január 25.

A világszerte kedvelt Neymar, aki egyúttal a kritikák célpontja is, megosztja magánéletének és briliáns futballkarrierjének mélységeit és magasságait.

Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban – premier: január 28.

A bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy mégsem?

Netflix premierek 2022: Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban

Friss évadpremierek a Netflixen

A Vaják 2. évad

Ríviai Geralt, a felbérelhető, mutálódott szörnyvadász végzete felé sodródik egy vészterhes világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbak a szörnyeknél.

Emily Párizsban 2. évad

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Szerelem rendelésre 3. évad

Amikor a párizsi Elsát exe lapátra teszi, a legjobb barátnői titokban felfogadnak egy férfi eszkortot, hogy segítsenek neki továbblépni. De a terv túl jól sül el.

Szerelem rendelésre - évadpremier

Superman és Lois 2. évad – premier: január 14.

Clark Kent, a világ leghíresebb szuperhőse és Lois Lane, a világ leghíresebb, képregényből ismert újságírója életük legnagyobb kihívásaival szembesülnek: dolgozó szülőként két fiukat nevelik, akik örökölhették apjuk kriptoni képességeit.

After Life – Mögöttem az élet 3. évad – premier: január 14.

Egy újságnak dolgozó író nehezen jut egyről a kettőre felesége halála után, ezért indulatossá válik és mindenkit eltaszít magától, aki segíteni próbál neki.

Ozark 4. évad – premier: január 21.

Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására.

Milliárdok nyomában 6. évad – premier: január 24.

A New York-i pénzügyi hatalmasságok világában játszódik a széria. Chuck Rhoades (Paul Giamatti), a ravasz államügyész figyelmét felkelti a briliáns elméjű, ambiciózus pénzügyi befektető – vagy spekuláns – Bobby „Axe” Axelrod (Damian Lewis).

Snowpiercer – Túlélők viadala 3. évad – premier: január 25.

A fagyott Földön az emberiség utolsó túlélői az egész bolygót megkerülő gigantikus vonaton próbálják fenntartani az együttéléshez szükséges kényes egyensúlyt.

Ha még több Netflix-sorozatra vágysz, nézd meg a 2021-es év legjobbjait: