A legjobb sorozatok 2021-ben: 12 új fantasy sorozat a Netflixen innen és túl

Összegyűjtjük nektek a legjobb új sorozatokat 2021-ből és 2020-ból. Ebben a cikkben a legvarázslatosabb fantasy sorozatokról készítettünk listát. A legtöbb közülük a Netflixen lelhető fel, de van kettő, amit más szolgáltatónál találtok meg. 

A legjobb fantasy sorozatok 2021: Az Idő Kereke
Részlet Az Idő Kereke c. sorozatból – Amazon Prime

Shadow and Bone – Árnyék és csont – Netflix (IMDB: 7,7)

Sötét erők fordulnak az árva térképész, Alina Sztarkova ellen, amikor a lány olyan képességeket szabadít fel, amelyek megváltoztathatják háború dúlta világának sorsát.

Az Idő Kereke – Amazon Prime (IMDB: 7,5)

Fantasysorozat, mely Robert Jordan legendás regényciklusára épül. Az eredeti mű számtalan esetben merít az európai és ázsiai mitológia világából, valamint a hinduizmus és a buddhizmus körforgás-elméleteiből és a kereszténység teremtéselméletéből.

Sweet Tooth: Az agancsos fiú – Netflix (IMDB: 7,8)

Egy kedves, félig ember és félig szarvas teremtmény veszélyes kalandra indul zsémbes védelmezőjével egy posztapokaliptikus világon át, az újrakezdés reményében.

The Nevers – HBO GO (IMDB: 7,4)

Az HBO új fantasy sorozata a viktoriánus Londonban játszódik, és egy csapat különleges képességű hölgyről szól. Az „Érintetteknek” meg kell találniuk helyüket a merev viktoriánus társadalomban, és ehhez sokféle ellenféllel kell megküzdeniük.

Locke & Key – Kulcs a zárját – Netflix (IMDB: 7,4)

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

Végzet: a Winx saga – Netflix (IMDB: 6,9)

Rivalizálás, szerelem, természetfeletti tanulmányok – a tinik mindenre elszántak, hogy tökéletesítsék varázserejüket az Alfeában, a varázslatos bentlakásos iskolában.

Cursed: Átkozott – Netflix (IMDB: 5,9)

A rejtélyes erőknek parancsoló ifjú lázadó, Nimue egy legendás karddal az oldalán útnak indul, hogy megmentse népét. Küldetéséhez csatlakozik egy elbűvölő zsoldos: Arthur.

Harcos apáca – Netflix (IMDB: 6,9)

Az elárvult tini egy hullaházban tér magához, majd rájön, hogy szuperképességek birtokába került, miután ő lett a démonvadász apácák titkos szektájának Glóriahordozója.

A legjobb fantasy sorozatok a Netflixen 2021-ben: Harcos apáca

Levél a királynak – Netflix (IMDB: 5,9)

Az ifjú lovagjelölt ősi jóslatokkal, mágikus erőkkel és megbízhatatlan társakkal körülvéve útra kel, hogy teljesítse élete küldetését és megmentse a királyságot.

Drakula – Netflix (IMDB: 6,8)

Drakula gróf legendája és véres gaztettei új történetben elevenednek meg, amelyben sebezhetőségére is fény derül.

+2 szuper animációs fantasy sorozat 2021-ből

DOTA: A sárkány vére – Netflix (IMDB: 7,9 )

A bátor, ám kétségekkel küzdő sárkánylovagnak a magában szunnyadó sárkány erejével kell megálljt parancsolnia egy halálos démonnak az online játékon alapuló fantasy sorozatban.

Arcane – Netflix (IMDB: 9,3)

Kiéleződik a testvérvárosok, Piltover és Zaun közötti viszály. A mágikus technológiák és egymásnak feszülő nézetek háborújában két nővér a szemben álló oldalakon harcol.

A legjobb animációs fantasy sorozat 2021-ből: Arcane

Ha a legjobb 2021-es fantasy sorozatok után egy kis rejtélyre vágysz: