5 szuper gokartpálya az adrenalindús versenyzés élményéért

Száguldás, gokart, szerelem, száguldás! Soron következő válogatásunkban a motorsportok szerelmeseinek és a gokartozás iránt érdeklődő családoknak kedveztünk, akik alább garantáltan megtalálják a számukra tökéletes pályát.

Avalon Park

A HELL Kart & Event Center 30 darab vadonatúj egyszemélyes gokarttal és 4 darab twin gokarttal várja a családokat és a baráti társaságokat a miskolctapolcai Avalon Parkban. A versenyzők 562 méter hosszú és 8-12 méter széles pályán szelhetik az éles kanyarokat, és egy körön belül kétszer van lehetőségük boostolásra a még élvezetesebb versenyfeeling kedvéért. A HELL Kartban 7 különböző pályaverzió alakítható ki, melyek akár fordított menetirányban is használhatók az időmérő futamokon. A 14 éven aluli gyerekek pedig egy gokartjogsi-tanfolyam sikeres teljesítésével élhetik át a formaautózás hangulatát és a gokartvezetés élményét.

3519 Miskolctapolca, Iglói út 15.

Katica Tanya

Magyarország legtöbb szabadidős tevékenysége egy helyen! Több mint 100 féle játszóalkalmatossággal várja az aktív pihenésre vágyó vendégeket 0-100 éves korig a Katica Tanya Somogy megyében, a Zselic szívében, egész évben. A 13 hektáros területen fekvő élményparadicsom magában foglal egy beltéri játszóházat, víziparkot, mászófalakat, gokartpályákat és még sok minden mást! Utóbbiból három is akad: a 420 méter hosszú elektromos versenygokartpályán túl kialakítottak egy pályát a 3-7 éveseknek, illetve egy másikat 7-10 éves jövőbeni autóversenyzőknek.

7477 Patca, hrsz. 025

Birizdokart Gokart Stadion Kecskemét

Kecskemét külvárosában találjuk az ország leghosszabb, 1070 méteres gokartpályáját, amelyen egyszerre akár 20 gokart is összemérheti erejét. A sebesség szerelmesei itt aztán tényleg a lovak közé csaphatnak, hiszen a szép ívű kanyarok, a hosszú egyenes szakaszok és a nagy kiterjedésű bukóterek egytől egyig a motorsportversenyek izgalmát idézik. A gokartpálya mellett szabadidőpark, panorámaétterem és gokarthotel várja a száguldás rajongóit Kecskeméten.

6000 Kecskemét, Szent László krt. 66.

blank

FlashKart

Sokan nem is gondolnák, micsoda izgalmakat rejt a főváros szívében elterülő Blaha Lujza tér Europeum Bevásárlóközpontjának -5. szintje. Lerántjuk hát a leplet: itt találjátok Budapest első elektromos gokartpályáját, amely egy 220 méteres szakaszon, 14 kanyarral (köztük egy 180 fokos visszafordító kanyarral) várja az adrenalindús versenyzés rajongóit. A belvárosi pálya különlegessége, hogy a megszokott gumiabroncsfalak helyett olyan műanyag korlátrendszerrel alakították ki, amely elnyeli az ütközések jelentős részét.

1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5., Europeum Bevásárlóközpont -5. szint

blank

Sobri Jóska Élménypark

Veszprémtől alig 30 kilométerre fekszik a nemrégiben megújult Sobri Jóska Élménypark, amely novemberben hétvégente, valamint előzetes bejelentkezés esetén akár hétköznap is nyitva áll az élménygazdag kikapcsolódásra vágyó családok előtt. Idén először a látogatók kipróbálhatják a vadonatúj elektromos gokartokat egy 500 méter hosszú szakaszon, sőt, október 18-ig bezárólag akár versenybe szállhatunk a 100 ezer forintos fődíjért is. Mindössze három futamot kell teljesítenünk a pályán, a lehető legrövidebb idő alatt.

8446 Kislőd, Vashámor

blank