Magyarországon először Budapesten próbálhatjuk ki az új okos köredzést

A belváros újonnan nyílt multifunkcionális sportközpontjában számos sportolási lehetőség mellett olyan innovatív mozgásformákat is kipróbálhatunk, mint a Biocircuit edzésrendszer, ami jelenleg abszolút egyedülállónak számít Magyarországon.

Edzés ultramodern edzőteremben

A V.30 Belvárosi Sportközpont tetején található a belváros legújabb, legmodernebb és legokosabb edzőterme, a Train & Go, olyan csúcstechnológiás újdonságokkal, melyek először itt kerülnek bemutatásra Magyarországon. Kialakításánál fő szempont volt, hogy azok a vendégek, akik a már bevált edzésmódszereket kedvelik, ugyanúgy élvezhessék a terem adottságait, akárcsak azok, akik az innovatív irányzatokban keresnek motivációt.

A mozogni vágyók számára többek között Technogym fitneszgépek, a csúcskategóriát képviselő Eleiko kézi súlyzók, rudak, szabad súlyok és kültéri edzőkeret áll rendelkezésére. De mondhatjuk azt is, hogy a Train & Go jóval több mint egy átlagos edzőterem, jóval inkább egy közösségi élmény, ami a köredzésalapú csoportos edzéssel, a Prama élményével válik teljessé.

Okos köredzéssel a hatékonyságért

A mindenre elszántak például a Train & Góban próbálhatják ki először a hazánkban egyedülállónak számító Biocircuit okos edzésrendszert, ami a Mywellness elnevezésű telefonos applikációval használható.

A Biocircuit okos köredzése mellett olyan érvek szólnak, mint:

  • már egyetlen bejelentkezés után gyors és egyszerű elindítani
  • folyamatos edzés a maximális hatékonyság érdekében
  • nem lehet hibázni, az edzés mindig irányított
  • az eszközök ismernek téged, és kifejezetten hozzád igazodnak
  • hatékony edzés már 30 perc alatt
  • bármi is a fitneszcélod, segít elérni

Az első használat alkalmával a teremedzők minden esetben segítik a mozogni vágyókat a profil beállításában, az edzésterv kiválasztásában és finomításában, hogy az edzésprogram a lehető leginkább személyreszabott lehessen. A bejelentkezést követően a gépek már automatikusan vezetik és beállítják magukat, így nekünk a várakozással és a gép beállításával sem kell időt töltenünk.

blank

Annak megfelelően, hogy mi a konkrét kitűzött cél, ötféle program közül lehet választani:

Kezdj mozogni! – Ha még csak most ismerkedsz az edzéssel, vagy egy hosszabb kihagyás után szeretnéd újra felvenni a ritmust. Számíts az energiaszinted növekedésére és a testtartásod javulására.

Fogyni szeretnél? – Életmódváltásba szeretnél kezdeni, vagy csak felszaladt pár kiló? Ez a program hatékonyan segít a testzsírszázalékod csökkentésében.

Hozd formába magad! – Érezd jól magad a bőrödben. A kívánt testösszetétel és a tónusos izomzat elérése nem lehetetlen cél a számodra.

Maradj fiatalos! – Testünk és lelkünk fiatalon tartásának egyik fontos eleme a biztonságos, kontrollált testmozgás. Izomzatunk, csontjaink és keringési rendszerünk támogatása minden életszakaszban kiemelkedően fontos.

Növeld a teljesítményed! – Növeld a sportteljesítményed, javítsd az izomerőd és lobbantsd lángra a benned rejlő versenyszellemet egy nagy intenzitású edzéssel. Csak haladóknak.

Elérhetőség:
V.30 Belvárosi Sportközpont
1054 Budapest, Vadász utca 30.