Skyterasszal vár Budapest belvárosának legújabb sportkomplexuma

Az V. kerület új, multifunkcionális sportközpontjában kiemelt figyelmet fordítanak az egészségmegőrzésre, a sportolásra és a szabadidő aktív eltöltésére.

A V.30 Belvárosi Sportközpont rendelkezik fitnesz- és csoportos órák tartására kialakított teremmel, wellnessrészleggel, uszodával és tanmedencével, sport- és rendezvénycsarnokkal, tetőterasszal, valamint mászófalakkal. A sportközpontba belépve két oldalon helyezkedik el a mászófal, melyek különböző nehézségi szintekkel várják a kezdőket és a haladókat egyaránt.

Magyarországon először itt, a Train & Go-ban mutatkozik be a Biocircuit edzésrendszer. Ezzel a személyre szabott, okos köredzéssel akár 30 perc alatt kiválthatjuk a teljes testet megmozgató, több órás edzéseket, kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül. A hagyományos edzést kedvelő vendégeket ultramodern gépparkkal, a sportsérülések vagy műtétek utáni rehabilitációra szorulókat pedig Kinesis Station rendszerrel várják.

blank

Inkább szabad ég alatt edzenél? Itt erre is van lehetőséged! Dolgoztasd meg izmaidat a kültéri edzőkereten, de ha csak nyújtanál vagy feltöltődnél, akkor is remek választás a V.30 skyterasza.

blank

Novembertől a V.30 sportközpontban lesz először elérhető Magyarországon a szupermenő PRAMA interaktív burkolat. Különlegessége a földön és a falon elhelyezett burkolat, amelynek fényjelzéseit figyelve az oktató irányítását követve kell mozogni.

blank

A Swim & Go uszodában 4 sávos 25 méteres medence várja az úszni vágyókat, a feszített víztükrű tanmedencékben pedig gyermekek tanulhatnak úszni. A medencék vizét UV-lámpával csírátlanítják, antibakterizálják, és a víz fertőtlenítésére a hagyományos uszodákhoz képest jelentősen kevesebb vegyszert használnak. Egy hosszú nap után feltöltődnél? Irány a Wellness & Go! Jakuzzi, termálmedence, gőzkabin, finn szauna, bioszauna és infrakabin szolgálja a látogatók testi-lelki feltöltődését.

blank

A V.30-ban található sport- és rendezvénycsarnok kiválóan alkalmas testnevelési órákra, baráti vagy céges sportolásra. Néhány órás átállással vállalati események, konferenciák, koncertek helyszínéül is szolgálhat.

blank

Elérhetőség:
V.30 Belvárosi Sportközpont
1054 Budapest, Vadász utca 30.