5 szenzációs előadó, akiért megéri ellátogatni az UNTOLD fesztivál lenyűgöző birodalmába

Szeptember 9. és 12. között, négy éjjelen és négy nappalon át, Románia nemzetközileg elismert nagyfesztiválja, az UNTOLD idén is tárt karokkal várja szórakozni vágyó közönségét a világ minden tájáról. Cikkünkben 5 olyan előadót ragadtunk ki a fellépők tekintélyes felhozatalából, akiknek a koncertjét nem érdemes kihagyni. 

Martin Garrix

A szemtelenül fiatal, holland DJ és zenei producer a 2019-es alkalomhoz hasonlóan ismét tiszteletét teszi az UNTOLD fesztivál főhadiszállásának számító nagyszínpadán. Ez alkalommal sem fog senkit fényekkel összhangot játszó elektronikus dallamok, na meg persze felejthetetlen, szédületes és tombolós zenei élmények nélkül hagyni a világ egyik legjobb EDM-előadója.

Lost Frequencies

A fesztivál kötelékében a belga vonalat erősítik a Lost Frequencies dallamai, melyek a sikerlistákhoz hasonlóan, sőt mi több, minden kétséget kizáróan egyenként hódítják majd meg a közönség szívét. A fesztivál keretében pedig minden bizonnyal ízelítőt kaphatunk abból a zenei karizmából, ami sorra veszi le a lábáról a DJ-toplistákat.

David Guetta

A szemtelenül fiatal lemezlovasok után következhet az élet- és zenei tapasztalatban nem szűkölködő francia house-dj, David Guetta, aki a fesztivál EDM-előadóinak második éllovasa. A 2011-ben a Top 100 DJ listájának élét uraló előadó részéről hasonlóan fergeteges bulira számíthatnak az UNTOLD fesztivál résztvevői.

Ofenbach

Természetesen a 2021-es évet vadonatúj zenéjükkel berobbantó francia duó, az Ofenbach sem hiányozhat a fesztivál fellépőinek sorából. Nézettségük és hallgatottságuk nem másról árulkodik mint a lehető legnagyszerűbb sikersztoriról, érdemes lesz tehát a 2018-as fellépésükhöz hasonlóan idén is ott tombolni a közönség első soraiban.

Parov Stelar

A kellő mennyiségű elektronikus zene után az élő zenéért élő-haló fesztiválozóknak készül eleven és pezsgő élménnyel az osztrák zenész, Parov Stelar. 2018-as fellépése, illetve közönségével való együtt lélegzése magáért beszél, így ha egyet tehettek, ezt a fellépését se hagyjátok ki!

A négynapos fesztivál ezen kívül természetesen számos híres előadóval és valóban szép számú fellépősereggel indítja útjára idei zenei előadássorozatát, amiről ide kattintva bővebben is olvashattok.