Szabadság, Balcsi, nyár: A kedvenc Balaton-parti kempingeink

A balatoni kempingezés egy életérzés. Mindegy, hogy családdal, barátokkal, párban, vagy egyedül mész, mindig ugyanazt az érzést kapod: szabadságot és felhőtlen kikapcsolódást.

Balatontourist Strand-Holiday Kemping, Balatonakali

A kemping nemcsak egy szimpla üdülés. Itt nem számít, hogy öltönyt hagytál-e otthon, vagy munkásruhát. Itt mindenkinek egy a célja: a feltöltődés szép környezetben és a kötöttségek elengedése. Aki szeretne, horgászik, aki pedig strandolásra és lubickolásra vágyik, a lehetőség adott egy vízparti kempingen belül.

Akkor kelsz fel, amikor szeretnél, ha a parton ülve kávéznál, megteheted, de számtalan sportolási lehetőség is rendelkezésedre áll. Éttermek és büfék is elérhetőek, ha nem szeretnél főzőcskézni, de egy kora esti kempinges grillezés hangulatát nem érdemes kihagyni. A jobb kempingekben animációs programok várják a gyerekeket, illetve extra programokkal és showműsorokkal színesített Kempingnapok teszik emlékezetessé a nyaralást.

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu, Balatonfüred

Választhatod a nosztalgiát: a hagyományos kempingezést saját sátorral, de bérelhetsz is helyben felállított sátrat vagy lakókocsit is.

Úgy gondolod, hogy a kempingezés kényelmetlen? Ezt a tévhitet el kell oszlatnunk: ha a komfort az elsődleges, akkor üdülőházak és mobilházak széles választékából válogathatsz a balatoni kempingekben. A nosztalgikus hangulatú faházaktól kezdve a modern berendezésű, klimatizált mobilházakig mindent megtalálsz.

blank
Mobilházak a révfülöpi Balatontourist Napfény Kempingben

Hol találod a legjobb Balaton-parti kempingeket?

  • Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu (Balatonfüred)
  • Balatontourist Napfény Kemping (Révfülöp)
  • Balatontourist Strand-Holiday Kemping (Balatonakali)
  • Balatontourist Berény Naturista Kemping (Balatonberény)
  • Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu (Balatonszemes)

Hagyd magad mögött a városi pörgést, stresszt, és szakadj ki a mókuskerékből. Töltődj fel kempingezéssel! Minden további információt megtalálsz a Balatontourist weboldalán, ahol gyorsan és egyszerűen, akár online is foglalhatsz, és most már védettségi igazolvány sem kell hozzá!