Moziajánló előzetesekkel: Ezeket a filmeket nézd 2021 júliusában!

A következő hónapban sem maradunk friss, filmes csemegék nélkül: testcserés horrorkomédiától az intergalatikus kosárlabda-bajnokságon át az agyrobbantó csavarjairól ismert M. Night Shyamalan legújabb alkotásáig most is egy sor izgalmas néznivalóval készültünk nektek! Következzék júliusi moziajánlónk.

2021 júliusi moziajánló, filmpremierek
A Fekete Özvegy végre érkezik a mozikba.

Július 1.

Freaky

A bevállalós horrorfilmjeiről híres Blumhouse stúdió legújabb véres vígjátékában a 17 éves Millie és a városka eszelős sorozatgyilkosa, Böllér egy misztikus véletlen folytán egymás testében kötnek ki: a böhöm pszichopata bőrébe zárt Millie barátai segítségével megpróbálja visszaszerezni testét, mielőtt a csere véglegessé válna, és mielőtt a tinilánybőrt viselő Böllér vérfürdőt nem rendez a szalagavató bálon.

Rendező: Christopher Landon
Színészek: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Alan Ruck

Július 8.

Fekete Özvegy

A Marvel Studios Budapesten forgatott, akciódús kémthrillerében Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, melyeket már jóval azelőtt felrúgott, hogy Bosszúálló lett.

Rendező: Cate Shortland
Színészek: Scarlett Johansson, Rachel Weisz, Florence Pugh

Július 15.

Space Jam – Új kezdet

Néha a szupersztárok is segítségre szorulnak. LeBron James például a nagy bajba került fián próbál segíteni, de kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. A legjobbakhoz fordul segítségért: Tapsi Hapsi, bájos barátnője, Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek szerencsére vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.

Rendező: Malcolm D. Lee
Színészek: LeBron James, Don Cheadle, Zendaya

Tolvajok társasága

Még a legnagyobb biztonsággal őrzött szövetségi börtön sem tudja visszatartani a szökéstől a hírhedt és elismert nemzetközi tolvajt, Richard Pace-t. Egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát, akik meggyőzik Pace-t, hogy csatlakozzon hozzájuk az évszázad rablásában: egy terrorista csoportokat pénzelő üzletember aranykészletét készülnek ellopni.

Rendező: Renny Harlin
Színészek: Pierce Brosnan, Jamie Chung, Tim Roth

Július 29.

Dzsungeltúra

Az 1930-as években játszódó, a Disney egyik legnépszerűbb vidámparki attrakcióján alapuló Dzsungeltúra főszereplői Frank, a folyami hajóskapitány és Lily, a brit tudós, valamint testvére, akik az Élet fáját szeretnék megtalálni: úgy hiszik, a fa gyógyító erővel rendelkezik, és nagy hasznára válhat az orvostudománynak. Mindeközben a triónak meg kell küzdenie a veszélyes vadállatokkal, a forró és halálos környezettel, valamint egy német kutatócsoporttal is, akik szintén ugyanarra a zsákmányra pályáznak.

Rendező: Jaume Collet-Serra
Színészek: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons

Július 29.

Idő

A Hatodik érzék, a Sebezhetetlen és a Jelek rendezője, M. Night Shyamalan egy újabb lebilincselő filmmel jelentkezik: a Pierre Oscar Lévy és Frederik Peeters Sandcastle című képregénye alapján készült Idő hátborzongató, rejtélyes thriller egy családról, akik a trópusi vakációjuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.

Rendező: M. Night Shyamalan
Színészek: Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Gael García Bernal

További nyári premiereket találhatsz korábbi cikkünkben is: