A nyár legfinomabb ízei négy keréken: Az 5+1 kedvenc food truckunk Budapesten

Legyen szó mexikói ételekről, a görög konyha remekeiről vagy kézműves szendvicsekről, gyakorlatilag nincs olyan fogás, amit ne találnánk meg négy keréken. Idén nyáron is széles a food truck felhozatal, az étteremként funkcionáló járművek pedig Budapest különböző, könnyen megközelíthető részein parkoltak le, hogy finomabbnál finomabb falatokkal töltsék meg az éhes bendőket. 

La Cabina

Igazi mexikói ízkavalkád vár titeket a Normafa tetején, a Normafa Síház udvarán, ahol szabadon válogathattok a finomabbnál finomabb tacók, burritók és quesadillák között. A finom falatokat gyönyörű panorámával élvezhetitek, hiszen fentről elétek tárul a budai lankák alatt elterülő város. A gyerekeket minden nap gyerekmenü várja!

Fotó: Sutus Dolli

Meraki

Az isteni, autentikus görög ételeket Buda egyik ikonikus épületének, a Körszállónak a parkolójában kóstolhatjátok meg. A menün gyakorlatilag minden szerepel: többek között választhattok a gyrostál, a görög saláta, a grillezett halloumi sajt és a hideg mártogatós mezzék közül, melyeket a nyár elengedhetetlen hűsítői kísérnek.

blank

Blitz Pizza

A Blitz Pizza food truckja áprilisban költözött át Budaörsre, ahol a Gastrogardenben várja tárt karokkal az olasz pizza szerelmeseit. A helyi alapanyagokat előtérbe helyező pizzaélmény meghonosítója mellett több food truck kínálatából is szemezgethettek a kertben, úgyhogy garantáltan mindenki talál valami ínyére valót.

blank
A kép forrása

MÁK pop-up

A jó minőségű alapanyagokat és nagyfokú kreativitást előnybe részesítő MÁK célja a csúcsgasztronómia külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb réteg számára. A food truckjuk most a Várkert Bazár déli panorámateraszán parkolt le, ahol a hét minden napján nyitva áll az ínyencségek kedvelői előtt.

blank
A kép forrása

CUCU Gastro

Az óbudai Auchan parkolójában állomásozó food truck a kézműves pulled pork egyik hazai nagykövete. Az egyedi felhozatal ötféle malachúsos és egy házi humusszal és grillezett kecskesajttal megrakott szendvicsből áll, amelyhez aztán tetszőleges kombinációban kérhettek köretet és többféle házi készítésű mártogatóst is.

blank
A kép forrása

+1 Igyál Kincsem

A koktélbárrá alakított lovas trailer elegáns, vintage stílusú megjelenésével rögtön magára vonzza a tekintetet, a színes, széles italválaszték pedig garantált sikert arat a nyári kánikulában. A drink truckot július 11-ig a Westend tetőteraszán találhatjátok meg, ahol a hűsítők mellé nassolni valókat is kérhettek.

blank