Új egységet nyitott Budapest első és egyetlen északi péksége, a nor/ma

Megszokhattuk már, hogy nagytestvért kistestvér követ, Budapest első és egyetlen északi pékségénél azonban ez épp fordítva történt.

A Kecskeméti utcai északi látványpékség után a nor/ma most Budán nyitotta meg nagyobb üzletét, méghozzá a Millenáris Széllkapu Park szó szoros értelmébe vett kapujában. A Margit körút új északi színfoltja minden bizonnyal nagy örömére szolgál majd a budai közönségnek, hiszen első üzletük portékájáért is érdemes volt hosszabb zarándokutat tenni a belváros szívébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

nor/ma grand (@norma_grand) által megosztott bejegyzés

A nor/ma grand kínálatában a már megszokott északi stílussal, hamisítatlan minőséggel és bővebb kínálattal találkozhatunk, de egy percet sem kell aggódnunk, hiszen északi kedvenceink a ropogós kovászos kenyerek, mennyei croissant-ok, specialty kávék, dán nyitott szendvicsek, frissen sült skandináv péksütemények, danishvariácók, fahéjas és kardamom bullar, sőt mi több kovászos bagett egyike sem fog hiányozni a pultból.

A hely adottságai ráadásul lehetővé teszik, hogy akár a teraszukon, akár a Széllkapu Parkban elkölthessük a náluk zsákmányolt friss, északi szerzeményeinket. És legyen délelőtt vagy délután, így is tökéletes vasárnapi program elzarándokolni legújabb pékségükbe.

Elérhetőség:

nor/ma grand
1024 Budapest, Margit körút 75-87.
normagrand.hu