Óriás térképen az ország 56 legszebb tűzrakóhelye

Azoknak, akik nem vágynak tömegre, mégis kikívánkoznak a ház négy falának és kertjének tengelyéből, kiváló úti cél annak az országszerte 56 kiemelt kültéri tűzrakóhelynek az egyike, melyeket most térkép összesít.

Mindenki, családok, barátok és munkatársak vágynak most a szabadba és természetbe, így a tűzrakóhelyeket összesítő térkép azokat a kezdő és profi grillezőket segíti, akik természetes és biztonságos közegben szeretnék elkészíteni ebédjüket vagy vacsorájukat.

Országszerte 56 helyszínen nyílik lehetőségünk a kerten túl, de a szabad ég alatt baráti társaságban élvezni a természet lágy ölét, grillezni, falatozni, megállni és megpihenni egy rövidebb vagy hosszabb túra után, biztonságos tűzrakóhely társaságában, figyelembe véve persze az aktuális tűzrakási szabályokat.

A térképre az általános tűzrakási tanácsok mellett 6 Pest megyei és 50 vidéki tűzrakóhely került fel, mely jól mutatja, bárhol is legyünk az országban, annak legkülönbözőbb részein élvezhetjük a szabad ég alatti biztonságos tűzrakás lehetőségét.

A térképet a pontos koordinátákkal és a tűzrakási tanácsokkal ITT találjátok.