Ingyenes, interaktív public art kiállítás vár a Ferencvárosban

Egy újabb nyertes public art kiállítás került a ferencvárosi Madaras József térre, ahol Kántor, a híres sorozat nyomozókutyája tér vissza és hívja kalandra a detektívlelkű érdeklődőket.

Fotó: ARcheo Group

A legendás magyar négylábú nyomozó, Kántor visszatér, hogy segítsen felgöngyölíteni egy újabb rejtélyt, ezúttal a Ferencvárosi Madaras József téren. Kántor most a kiterjesztett valóságban jelenik meg, hogy csalhatatlan szimatával segítse a kalandvágyó detektíveket, akik önként vállalják, hogy pontot tesznek egy szövevényes bűnügyi nyomozás végére – szól az esemény ismertetője.

A nyomozáshoz nem lesz másra szükség csak kíváncsiságra, néhány detektívtársra és egy okostelefonra, melyre letölthetitek a nyomozáshoz szükséges applikációt. A kiállítás május 11. és 24. között lesz elérhető a IX. kerületi Madaras József téren, érdemes tehát a családdal, barátokkal felkerekedni akár hétköznap, akár most a hétvégén, hiszen a mindössze félórás interaktív nyomozásnak hamar a végére járhattok.

Fotó: ARcheo Group

Az ARcheo Group által tervezett interaktív kiállítás és szabadtéri nyomozás biztonságos módon lett kialakítva, így könnyen, a védőtávolság megtartásával tudtok eltölteni egy kis időt a szabad levegőn.