Új Moliére-előadást próbál az Exit Generáció fiatal színészcsapata

Az Exit Generáció Dénes Viktor rendezésében Varga Zoltán, Szatmári György, Martinkovics Máté, Georgita Máté Dezső, Tenki Dalma, Ács Petra e.h., Pál András és Takátsy Péter szereplésével mutatja be Molière Scapin furfangjai című darabját a 6színben. Az előadás olvasópróbáját február 17-én, éppen az író halálának évfordulóján tartották.

Az Exit Generáció egy fiatal, frissen szerveződő csapat, melynek a Scapin furfangjai lesz a harmadik produkciója. Az Exitesek a kiútkeresést tűzték zászlajukra, mindezt a minőségi színház, a színészi játék öröme, valamint az őszinte szembenézés, vagy akár a színtiszta szórakoztatás eszközeivel.

Olyan előadást szeretnénk létrehozni, amitől mindenki elmosolyodik, esetleg felnevet, ha csak arra az estére gondol, amikor eljött a színházba. A nyitás után is nagy szükségünk lesz az önfeledt pillanatokra, hiszen nem csak az intellektuális szórakoztatás ad lendületet a mindennapokhoz, sőt.” – nyilatkozta Dénes Viktor rendező a készülő előadásról.

A produkció bemutatójának időpontját a korlátozások feloldása után tűzik ki. A látványért Michac Gábor, a zenéért Csordás Gábor és Horányi Juli felel. A dramaturg Cseicsner Otília.