Új kereső segít, hogy megtaláljuk a legolcsóbb ebédmenüt a környéken

IttMenüzz néven új étterem- és ebédkereső online útmutató oldal indult, jól átlátható és könnyen kezelhető felülettel.

2020 szeptemberében indult útjára az ittmenuzz.hu, egy budapesti ebédmenü-kalauz, amelynek célja, hogy felhasználóinak segítsen megtalálni a hozzájuk közel eső, ebédmenüket kínáló vendéglátóhelyeket, ugyanakkor támogassa ezeket a vállalkozásokat a nehéz körülmények között. A keresletet igyekszik tehát összehozni a kínálattal, méghozzá egészen hatékonyan.

Az IttMenüzz oldal nagyszerűsége egyszerűségében rejlik: a napi ebédmenük között kereshetünk konkrét ételek, árkategória, elkészítési idő, környék vagy akár ezek kombinációja alapján. Ha ezzel megvagyunk, egy térképen végigbogarászhatjuk, hol mi, és mennyibe kerül az aktuális ajánlat. Az egyes éttermek nevére kattintva az összes fontos adat elérhetővé válik (pl. a kiszolgálás időtartama és a menüztetés ideje), de azt is megtudhatjuk, mi lesz a menü a hét többi napján.

A csapat az éttermeket is segíteni szeretné, így jelenleg bármelyik vendéglátóegység regisztrálhat az oldalra, és egy ingyenes próbaidőszak keretein belül kipróbálhatja, megéri-e feltűnni a keresőoldal kínálatában.

Mielőtt holnap a héten harmadszorra is lemennétek a sarki kínaiba, nézzetek rá az ittmenuzz.hu-ra, hátha megjön a kedvetek ahhoz, hogy kipróbáljatok valami újat!