7 zseniális hely Budapesten, ahol hétköznaponként isteni ebédmenüt kóstolhatunk

Szinte minden hétköznap nagy dilemma az irodában ülve, hogy mit is együnk ebédre. Pontosan ezért igyekeztünk több kerületből válogatni, kizárólag olyan helyek közül, ahol tudjuk, hogy szuper ebédmenüre számíthatunk.

Pódium Bistro & Club

A Kolosy tér környékén igazán népszerű a Pódium Bistro ebédmenüje, hiszen kimondottan arra törekednek, hogy a legjobb ebédélményt kínálják Óbuda-Újlakon. Minden héten új, igényesen elkészített, a mentes étrendeket követők számára is ízletes ételsorral rukkolnak elő. Friss, szezonális alapanyagokból közérthető fogásokat készítenek, modern bisztróminőségben, gyönyörűen tálalva. A menüdesszert könnyed ízbombaként koronázza meg az ebédet, a házi limonádét pedig ebben a formában tennénk kötelezővé mindenhol. A szerviz gyors, a jó ebédhez pedig DJ LLeo lounge zenéje szól. Igazi feltöltődés egy ebéd náluk!

1036 Budapest, Bécsi út 63. | Facebook

Púder Bárszínház

Minden hétköznap 12 és 15 óra között a Púder Bárszínház vendégeinek kedvenceivel várnak titeket kedvezményes áron. A kínálatban egyféle leves és háromféle főétel opció közül válogathattok, melyek közül az egyik fogás vegán, így az ezt az étrendet követők is találhatnak valami finomságot az irodában töltött napok fénypontjaként.

1092 Budapest, Ráday utca 8. | Facebook

Fotó: Púder Bárszínház Facebook

Csiga Cafe

Hétköznaponként 12 és 16 óra között a Csiga Cafeba is beugorhattok néhány finom falatért, akár egy finom levesre, frissítő előételre, kiadós főételre vagy a munkanapot megédesítő desszertre vágytok éppen. A tálalás mind esetben garantáltan magával ragad majd, aminél csak az ételek ízvilága lesz fenségesebb.

1084 Budapest, Vásár utca 2. | Facebook

blank
Fotó: László Orsolya

Katica kávéház és delikátesz

Egy kis szünet után ismét kellemes ízekkel, egy napsütéses, hangulatos terasszal és hétfőtől péntekig ebédmenüvel várja éhes vendégeit a XIV. kerületi Katica kávéház és delikátesz. A finom ételek elfogyasztását követően biztosan nehéz lesz megállni, hogy az ebéd utáni kávét ne a kertvárosi hangulattól színes Katicában fogyasszuk el.

1142 Budapest, Stefánia út 39. | Facebook

blank
Fotók: Katica kávéház és delikátesz Facebook

Foodie MinuteBistro

Számtalan izgalmas és változatos fogással készülnek nektek a hét minden napján a Foodie MinuteBistroban. Levesek tekintetében általában 3-4-féle közül válogathatunk, valamint különféle tészták, saláták, szendvicsek és desszertek is fellelhetőek a kínálatban, így biztosan nem maradtok majd éhesek!

1082 Budapest, Corvin sétány 2. | Facebook

blank
Fotó: Foodie MinuteBistro Facebook

Menza Étterem és Kávézó

Zseniálisan finom ebédmenü-ajánlat érhető el hétköznaponként a népszerű Menza Étterem és Kávézóban is. A retró hangulatú étterem terasza már önmagában is vonzó, a pénztárcabarát ebédmenünek hála pedig zseniális ízeket kóstolhatunk meg náluk, az á la carte árak töredékéért.

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 2. | Facebook

blank
Fotó: Menza Étterem és Kávézó Facebook

Firkász

Hétfőtől péntekig, 12 és 15 óra között kínálnak izgalmas ebédmenüket a XIII. kerületi Firkászban. A kínálatban nagyrészt ízletes, magyaros fogásokra számíthatunk, barátságos személyzettel kiegészülve. Az állandó leves mellett egy naponta változó másik leves és 5-7-féle főétel közül válogathatunk.

1136 Budapest, Tátra utca 18. | Facebook

blank
Fotó: Firkász Facebook

További pénztárcabarát helyek Budapesten: