Jó társaságban, ételekben és pillanatokban gazdag, boldog karácsonyt kívánunk!

Kedves Olvasó!

Anélkül, hogy bő lére eresztenénk, szeretnénk megköszönni, hogy idén, nehezített pályán, több hónapos kihagyás után olvastál minket, ezáltal velünk tartottál az új körülményekhez és igényekhez alkalmazkodó Funzine megálmodásában.

Talán egyöntetűen írhatjuk, nehéz év áll mögöttünk, de mielőtt pár napra elköszönnénk, hogy valamelyest feltöltődjünk az ünnepek alatt, ugyanezt tanácsoljuk neked is. Nézzetek jó filmeket a családdal, olvassatok jó könyveket és egyetek jókat! Mi is ezt fogjuk tenni.

Annak ellenére, hogy csak 2021-ben fogunk újra maximális erőbedobással tartalmat gyártani, készültünk új cikkekkel az év végére: többek között összeszedtük, milyen változásokon ment keresztül Budapest 2020-ban, és készítettünk egy inspiráló filmválogatást is, hogy jól induljon az új év. Facebook-oldalunk folyamatosan frissülni fog, hiszen a friss anyagok mellett megosztjuk legnépszerűbb cikkeinket 2020-ból. Tarts velünk!

Itt az idő, hogy nevetéssel teli pillanatokban gazdag, boldog karácsonyt és nem kevésbé örömteli, álmaid megvalósítására alkalmas új évet kívánjunk neked!

Elmentünk szabira,

A Funzine csapata