Szeptember 30-án nyit a kortárs magyar képzőművészeket népszerűsítő Godot Labor

Szeptember 30-án új képzőművészeti galéria nyílik a Fényes Adolf utca 21. szám alatt, Godot Labor néven.

A Godot Labor a hazai kortárs képzőművészeti élet legújabb színtere, amely első kiállításán a galéria állandó művészkörét mutatja be. A KOL-LABOR című tárlaton szereplő 11 fiatal képzőművész a galéria programjaként is megfogalmazott friss, egyedi, kísérletező, érzékeny szemléletmódot képviselik minden műfajban, legyen az festmény, szobor vagy installáció.

A 400m²-es, négyszintes épület termeit magas színvonalú alkotások töltik be, amelyeken keresztül a kiállító művészek mind saját hangjukat mutatják be tematikus megkötés nélkül, így sokszor eltérő, mégis egymásra rímelő műveket és művészeti programokat ismerhetnek meg a látogatók.

A kiállító művészek Balogh Kristóf, Gallai Judit Ágnes, Gáspár Annamária, Hajgató Terézia, Hermann Zsófia, Kaszás Konrád, Kis-Prumik Zoltán,Gulyás Andrea Katalin, Plank Antal, Szabó Kristóf KristofLab és Tétényi Gabriella.

A kiállítás a szeptember 30-ai megnyitó eseményen túl, amelyre 1000 forintért lehet belépőjegyet váltani a helyszínen, ingyenesen látogatható.

A nyitó napon délután 5-kor és 7-kor indulnak tárlatvezetések, amelyekhez előzetes regisztráció után lehet csatlakozni. Regisztráció: godotlabor@gmail.com

További információért kattints IDE.