Interaktív társasjáték kapja a SHARE sörmárka adományát

Független színházi produkció kapja a SHARE, a jótékony ser százezer forintos adományát.

250 érzékenyítő színházi előadásnál tart a Szociopoly, amely egy interaktív társasjátékban hívja fel a figyelmet a Magyarországon mélyszegénységben élő emberek mindennapi problémáira. Interaktív darabjaikon a Gazdálkodj Okosan! szabályaihoz hasonlóan dönthetünk bevételeinkről és kiadásainkról, csak éppen ezek a legrosszabb sorsú magyar emberek viszonyaihoz vannak alakítva.

Az adomány odaítéléséről Kovács Patrícia színésznő, a SHARE művészet-kultúra felelős nagykövete döntött. Elmondása szerint azért a Szociopolyra esett a választása, mert hiánypótlóak ezek az előadások, mind esztétikai, mind drámapedagógiai szempontból.

Az átadáson, amely a tervek szerint egy kötetlen beszélgetés lesz, részt vesznek a Szociopoly alkotói, Kovács Patrícia és természetesen szeretettel várnak minden érdeklődőt. Az esemény a Jurányi Produkciós Ház büféjében, a Suterene kerthelyiségében lesz szeptember 8-án 18 órakor.

A SHARE sörmárkát három éve alapította három magyar vállalkozó, és az eredeti célnak megfelelően a beérkező profit 100%-át az utolsó fillérig jótékony célra fordítják. Az adományozott szervezeteket minden alkalommal egy-egy átfogó terület SHARE-nagykövete választja ki.

A SHARE-ről itt írtunk bővebben: