Íme az első jótékony sör

Tudtad, hogy már társadalmi szervezeteket is támogathatsz sörözés közben? 

A SHARE közösségi sörmárkát három fiatal magyar vállalkozó alapította, éppen 3 évvel ezelőtt. Alkoholos és alkoholmentes kézműves termékeiket azóta már egyre több budapesti és vidéki szórakozóhelyen és kocsmában megtalálod, sőt a Bánkitó Fesztiválon az italok a programsorozat hivatalos söre minősítést is elnyerték!

A SHARE különlegessége azonban annak jótékony mivoltában rejlik, hisz az eladásaiból beérkező profit 100%-a a közösségért dolgozó szervezetek számára kerül kiutalásra, nagyban segítve ezzel munkájukat. A támogatandó szervezetek kiválasztását minden esetben az adott terület nagyköveteire bízzák, akiknek a munkáját ajánlással vagy hozzászólással viszont te is segítheted!

Hová megy a pénz?

A SHARE csapata felkért 6, az adott területen ismert és elismert szakembert nagykövetként, hogy segítsenek az eladásokból befolyt pénzt a lehető leghatékonyabban felhasználni, így a támogatások azokhoz a szervezetekhez kerülhetnek, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az eddig átadott összeg már elérte a 800. 000 forintot.

Eddig támogatást kapott szervezetek:

  • Káva Kulturális Műhely – nagykövet: Kovács Patrícia
  • Utcajogász Egyesület – nagykövet: Amnesty International Magyarország
  • A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány – nagykövet: Kovács „Kokó” István
  • Megálló Csoport Alapítvány – nagykövet: Kiss Tibi
  • Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület – nagykövet: WWF Hungary
  • Skool – nagykövet: Vinnai Balázs

További információt a páratlan kezdeményezésről a SHARE weboldalán találhatsz.