4 szívhez szóló ajándék Valentin-napra

Tavaly egyedül az Egyesült Államokban körülbelül 30 milliárd dollárnyi forintot költöttek el Valentin-napi ajándékokra az emberek. Ez azt jelenti, hogy fejenként 220 dollárt, azaz majdnem 70.000 forintot hagytak a pénztáraknál. Mielőtt elájulnál a sokktól, megnyugtatunk: jutányosabb áron is lehet szuper ajándékot találni, és hogy bebizonyítsuk, nem a levegőbe beszélünk, mutatunk is rögtön négy ötletet!

Széchenyi Pálmaház

Kedvesed biztosan értékelni fogja, ha élményprogrammal leped meg Valentin-nap alkalmából, hiszen az együtt töltött időnél nincs értékesebb. A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda legfelső szintjén található zöld oázisban a természethez közel, rengeteg növény között, a fürdőző tömegtől távol töltekezhettek. Csak annyit kell tennetek, hogy kiválasztjátok a nektek legszimpatikusabb lehetőséget a Széchenyi Pálmaház különböző csomagajánlatai közül, aztán már élvezhetitek is a medencék vizének jótékony hatását, akár aromaterápiával vagy manuálterápiás kezeléssel kiegészítve. Ottlétetek alkalmával bármikor szabadon átsétálhattok a fürdőből a Pálmaházba. A medencéket elhagyva kényelmes kanapékon vagy a függőágyak egyikében pihenve magatok mögött hagyhatjátok a szürke hétköznapokat, miközben korlátlan mennyiségű friss gyümölcsöt és gyógyteát fogyaszthattok, ami egyébként minden csomagajánlatnak része. A Pálmaház és a fürdőzés verhetetlen páros; ha kíváncsi vagy az ajánlatok (fürdőbelépő + Pálmaház) részleteire, látogassátok meg a Pálmaház weboldalát!

1146 Budapest, Állatkerti körút 9-11.

Ajándék Valentin-napra: Pálmaház
Fotó: Egy jó kép rólad (Németh Kriszti)

Lush

Mindenki tudja, hogy februárban van valami a levegőben: az időtlen szerelem esszenciája. Mivel az illatos kozmetikumairól ismert Lush folyamatosan arra törekszik, hogy megszínesítse az életünket, természetesen nem mehet el tétlenül egy olyan, sokak számára különleges alkalom mellett, mint amilyen a Valentin-nap. A márka év elején piacra dobott kollekciója az érzelmek tengerén át invitál titeket is nyugodtabb vizekre; eperillatú örvényekkel oldja ki a Love Locket fürdőbomba lakatját, míg a Love Boat fürdőbomba a narancs és szicíliai citrom illatának segítségével hív romantikus utazásra. Bőrötök kényeztetésére ott a Naked Attraction masszázstömb, vagy a Lush egyik szuper ajándékszettje, melyben igazi kincsekre lelhettek! Az üzletek listáját ide kattintva elérhetitek.

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 21.

Valentin-napi ajándékok: Lush

FessNeki

Van, aki nyelvtanfolyamra megy a párjával, mások az edzőteremben élik ki közös szenvedélyüket. Ha olyan hobbiban gondolkodtok, amit mindketten élveztek, vagy egyszerűen szeretnétek nem a megszokott bonbon-plüssmaci-virágcsokor párosítással meglepni egymást, a FessNeki alkalmait nektek találták ki. Mindenkiben ott rejtőzik a művész, fedezzétek fel együtt, mit hoz ki belőletek az alkotás öröme! A FessNeki workshopjain szabadjára engedhetitek a képzeleteteket anélkül, hogy attól kellene tartanotok, a következő Monet felbukkanására számítottak. Lépésről lépésre haladva 70×55 cm-es vászonra festhetitek meg közös alkotásotokat, amit aztán büszkén kitehettek a falra. Az alkalmak hangulata mindig nyugodt és inspiráló, kikapcsolódásnak sem utolsó program.

1075 Budapest, Károly krt. 13-15.

Valentin nap ajándék

Valentin-napi vacsora

Ahhoz, hogy Valentin-napon igazán lenyűgözd szíved választottját, olyan ötlettel kell előállnod, ami nem mindennapi. Egy kádnyi rózsaszín léggömb vagy egy hatalmas plüssállat aranyos, de nem az igazi; helyette mit szólnál egy elegáns vacsorához rózsaszirmokkal és pezsgővel, méghozzá egy hajó fedélzetén? A Silverline Valentin-napi csomagajánlatát választva a kisujjadat sem kell megmozdítanod, hogy mindez megvalósuljon, mert a lelkes szervezői csapat mindent megold. Elég, ha biztosítod a helyed, és a pároddal együtt megjelensz. Ízlelőbimbóitok (is) biztosan elalélnak a romantikus vacsorától: a listányi finomság között a Szamos szív alakú desszertjével járnak a kedvetekben.

Valentin-napi vacsora: Silverline

További ötleteink a Valentin-nap megünneplésére: