Télen is vár Kehida Élményfürdője

A négycsillagos családbarát Kehida Termál Hotelhez tartozó Gyógy- és Élményfürdőben télen is 9 szabadtéri-, és beltéri medence nyújt örömteli fürdőzést az egész családnak. 

blank

Miért érdemes télen wellness szállodába menni? Egyrészt nincs akkora tömeg, mint a nyári szezonban. Másrészt a hideg hónapokban igazi felüdülés megmártózni a 36-38 fokos gyógyvízben.

A kehidai Gyógy- és Élményfürdőben a család minden tagja talál számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A legkisebbek bébi-pancsolókban fürödhetnek, és élvezhetik a baba-, és gyermekcsúszdát, a nagyobb gyerekek számára pedig felejthetetlen élményt nyújt a 94 méter hosszú hang- és fényeffektekkel ellátott csőcsúszda, a fejesugró medence és a sodró medence.

blank

A szülők és nagyszülők szabadtéren és a fedett élményfürdőben, 34-38 fokos meleg vizes medencékben pihenhetnek, buzgárok, nyakzuhanyok alatt lazíthatják fáradt izmaikat.

blank

A szauna-oázisban minden nap sós-mézes-jeges szaunafelöntésekkel, finn szaunákkal, aroma- és zene terápiás kabinnal, gőzfürdővel, infrakabinnal, Kneipp taposó medencével, merülő medencével, pezsgőfürdővel és teasarokkal biztosítanak teljes ellazulást a feltöltődni vágyóknak.

blank

Szálláslehetőségek

A Kehida Termál Hotel****  közvetlen összeköttetésben van a fürdővel, így a nagy hidegben is van lehetőségünk akár egy fürdőköpenyben átsétálni a medencékhez!

blank

A 24 szobás Kehida Termál Hertelendy Ház  200 méterre fekszik a fürdőtől, illetve gyalogosan 2-3 percre. Gyönyörű szobái, és kényelmes teraszai igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Alagsorában ráadásul különálló wellness részlege is van jacuzzival, gőzfürdővel, és fitnessz teremmel, így ha este bezár a fürdő, a Hertelendy Ház vendégei tovább használhatják a wellness centrum szolgáltatásait.

blank

Végezetül az Élményfalu 15 db 4-6 fős apartmanja is kibérelhető, melyek nagyon kedvező áron, akár önellátással is elérhetőek.

blank