Hogyan NE bolondulj meg karácsonykor?

Karácsony reggel van, az ajándékok nincsenek becsomagolva, a fa nincs feldíszítve, a konyhában teljes a káosz, az idegesítő nagybácsinak pedig megint elfelejtettünk ajándékot venni… Ismerős szituáció? Van pár tippünk, hogy idén ne így kezdd az év legszebb ünnepét. 

Ütemezd be a vizsgákat és kezeld jól az év végi hajtást!

Elő a naptárral! A legjobb, ha már november végén beírsz minden fontos időpontot, beleértve a vizsgákat, a felkészülési időt, a karácsonyi partikat és a nagyobb projektek végét is. Ne most érjenek meglepetések!

Szelídítsd meg a rokonaidat!

Mondjatok búcsút idén a drámának, és annak, hogy mindent anyu vagy a nagyi főz meg! Így nem kell csődbe mennie annak, aki bevállalja a karácsonyi menüt, vagy egész nap egy embernek a konyhában sürgölődnie. Osszátok el, hogy ki mit hozzon, dobjátok össze a pénzt, vagy rendeljen valamit a család, és csak legyetek együtt!

Vásárolj időben!

Mindannyian álltunk már sorba az utolsó pillanatban plázákban, és rohantunk már fejvesztve az utolsó ajándékok után a karácsony előtti napon… Nem a legszebb ünnepváró készülődés. Szerezd be az ajándékokat időben, ha pedig egy kis pénzre van szükséged az ünnepek előtt, irány az ydiak.hu!