Megvetted már az idei karácsonyi ronda pulcsidat?

A Szputnyikban – egy népszerű budapesti üzletlánc, amely vintage és új ruhadarabokat is kínál – már hagyománynak számít, hogy a téli kampányukat a csúnya karácsonyi pulcsiknak szentelik, eképpen bebizonyítva, hogyan teszi a sokszínűség és a játékosság még különlegesebbé az ünnepeket.

Mindegy, hogy ezek a pulóverek éppen rojtokkal, rénszarvasokkal, pingvinekkel, jegesmedvékkel vagy csillogó fényekkel vannak díszítve, csak egyet jeleznek: jön a karácsony, okunk van ünnepelni! A színes minták elmondják, miről szól valójában a karácsony: lehet, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, de a szeretet nevében összegyűlünk az ünnepekkor.

A Szputnyik vintage pulóverkészletét a világ különböző pontjairól válogatták össze, így több száz különféle dizájnt találunk az üzletekben. Az egyik legfőbb oka annak, hogy ezek a ruhadarabok számunkra értéket képviselnek, nem más, mint vidám természetük. Egyszerű, ugyanakkor fontos üzenetet közvetítenek: ne vedd túl komolyan az életet vagy saját magad!

A Szputnyik shop 2019-es kínálatában a legklasszikusabb és ezzel együtt a legegyedibb darabokat találod meg; olyan kincseket, amik biztosan nem jönnek veled szemben az utcán. Merj szakítani a megszokottal, hogy az ünnepi időszakban se kelljen lemondanod a tudatos életmódról! Válaszd a fenntartható divatot egy szebb jövőért!

Légy kreatív, fejezd ki önmagad, és adj egyedi ajándékot a szeretteidnek! Lepd meg a hozzád legközelebb állókat vintage kincsekkel idén karácsonykor, így környezettudatos maradhatsz a karácsonyi ajándékvadászat alatt is.

Szputnyik shop

1074 Budapest, Dohány utca 20.

1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)

fb/szputnyikshop

instagram/szputnyikshop

szputnyikshop.hu