5 tipp, hogy tényleg nyerj a Black Friday-jel

November végén mindenfelé csak Black Friday reklámok villognak, azt ígérve, most aztán jól járhatsz. Sokszor el is csábulunk és csak pár nap múlva jövünk rá: csapdába csaltak vagy átvertek bennünket.

Összeszedtünk nektek néhány tanácsot, hogy tényleg a nyertese lehess az akcióknak:

Ne vegyél fölöslegeset!
Volt már olyan, hogy teljesen értelmetlen holmikat vásároltál, csak azért mert 50% volt a kedvezmény? Akkor neked szól az első tanács: állíts össze egy listát azokról a dolgokról, amiket TÉNYLEG meg akarsz venni. Ha konkrétan hiányzik valami a ruhatáradból vagy a háztartásból, vagy van valami terv karácsonyi ajándéknak, jegyezd fel egy listára őket és szigorúan tartsd magad ehhez.

Határozz meg egy keretet!
Amikor nekiindulsz vásárlásnak akár online akár személyesen, határozz meg egy limitet. Ha ezt a határt elérted kapcsold ki a géped, vagy menj haza, mert hiába van 4K-s tévéd, ha szélvédő kaparóval kell leszedni róla a jeget, amikor lekapcsolják a fűtést a lakásban.

Akciók akciók hátán: a Black Friday 2019-ben is elért bennünket

Hasonlítsd össze az árakat!
Soha ne higyj a szemednek! Ha azt írják 50% kedvezmény, attól még lehet máshol olcsóbb. Mindenképp csekkold a versenytársak árait, mielőtt rányomsz a vásárlás gombra!

Olvasd el figyelmesen a szöveget!
Az online vásálás gyakran más csapdákat is rejt. Mindig el olvasd el az akció szövegét, az apró betűs részt is. Mert lehet, hogy az ingyenes szállítás csak városon belül érvényes, és az a város Krakkó!

Lehet, hogy lesz még jobb!
Mindig gondolj bele, hogy Black Friday után nem sokkal jön a karácsony és a karcsony után mi jön? Újabb, még nagyobb leárazások! Ha nem sürgős a termék és nem valószínű hogy kifogy érdemes lehet megvárni a januárt!

Érdekel, hogy honnan származik a Black Friday? Olvasd el korábbi cikkünket!