Klippremier! – Klímavédelmet sürget új dalában noÁr

Időről időre hírt adunk Molnár Áron színész közéleti ügyeket érintő tevékenységéről, melyeket noÁr művésznéven űz. Rappelt már a migránsokról, az oktatási rendszerről és az összefogás fontosságáról. Ezúttal, a november 29-i Globális Klímasztrájk előfutáraként debütál a Levegőt! című száma, melyben a klímavédelmet sürgeti Magyarország számára.

A klímavészhelyzet korunk legégetőbb problémája. Rajtunk áll, hogy erre a problémára megoldást találunk-e, vagy a kényelmes tétlenséget választjuk. A Levegőt! című számunk eltér az eddigiektől. Egy generáció gondolkodása, tudatossága a tét. Ezért keményebb szöveg született. Nincs időnk finomkodni. A klímatudatosságnak legalább akkora teret kell adni az oktatásban, mint a vallásnak, a matematikának, a történelemnek, ha nem nagyobbat. Mert egy tankönyvben adatok vannak papírra írva, csak a papír elázik, amikor jön az özönvíz. Akkor nem lesz vallás, történelem, matematika, irodalom. A természet nem csenget, mielőtt ránk rúgja az ajtót. Viszont most itt egy óriási lehetőség: cselekedni. De ez csak együtt megy! Együtt tudunk változást elérni a politiusoknál, a cégeknél, a szüleinknél a gyerekeinknél. Mi már elkezdtük. És jön a folytatás. Mert nem állunk meg. Nincs időnk megállni.

– mondta el Áron.

Ha kíváncsi vagy noÁr tevékenységére, és szeretnél a közösséghez csatlakozni, mely a jövőnk érdekében jött létre, kövesd a Facebook-oldalt!