Hóvégi programod: Borduett Borvacsora az ARAZ-ban

Az ARAZ Borduett névre keresztelt borvacsorája mondhatni bástyának számít az étterem életében, mégis azt mondják, nincs két ugyanolyan alkalom. Az elmúlt nyolc évben számos tehetséges borász mutatkozhatott be zseniális boraival, amelyekhez Barka Áron Chef de Cuisine komponált tökéletesen illeszkedő öt-fogásos ételsort.

November 28-án 19.00 órától a villányi Tiffán Pincészet és a Szekszárdról érkező, magas minőségű és nemzetközi elvárásoknak megfelelő, ugyanakkor a szekszárdi termőterületek jellegzetes karakterét megtartó borokat készítő Vesztergombi Pince mutatkozik be. Előbbiről egyébként érdemes megjegyezni, hogy több évszázados múltra tekint vissza és jelenleg az elhivatott szakember, Tiffán Ede irányítása alatt készülnek a pince borai, megmutatva a borszerető közönségnek, hogy a hitelesség és a tradíció tisztelete a bor minden cseppjében érezhető.

ARAZ- borduett borvacsora

A nemes nedűkhöz pedig isteni ételek dukálnak, amelyekről most is Barka Áron Chef de Cuisine gondoskodik. A borokhoz párosított ételek a november végi vacsorán sem fognak csalódást okozni. Elég csak egy pillantást vetni a menüsorra!

Menüsor

  • Tiffán Csenge 2018 – Vesztergombi Királylány 2018
    Szárnyasmáj, levelestészta, kerti saláta, dió öntet
  • Tiffán Rosé 2018 – Vesztergombi Rose 2018
    Karfiol cappuccino, hurka, pirított tökmag
  • Tiffán Pinot Noir 2015 – Vesztergombi Pinot Noir 2017
    Báránycsülök ragu, spenót, pirított rókagomba, házi tészta
  • Tiffán Principium 2016 – Vesztergombi Turul 2015
    Glasszírozott marhapofa, Zalai dödölle, kelkáposztafőzelék püré
  • Tifffán Kékfrankos 2017 – Vesztergombi Kékfrankos válogatás 2016
    Toffifee, étcsokoládé bonbon, sós karamella

Szívesen részese lennél a nem mindennapi gasztronómiai élménynek? Foglalj asztalt november 24-ig, hogy engedményesen válthass jegyet! A résztvevők száma korlátozott, ne felejts el asztalt foglalni!

Araz-borduett borvacsora

Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu